Biljana Sečivanović: Moj dečko nije oženjen, nije kriminalac, niti haški optuženik!

ZVEZDE GRANDA | 09/06/2011


Pozivam novinare da dođu da vide gde i kako živim, da zavire u moje ormare. Da vidimo koliko bundi i firmiranih krpica će naći. A, neće naći ništa, jer ih nemam. Daću im na uvid i papire za automobil koji sam kupila na kredit, koji je podigla moja majka. Auto sam otplatila nedavno, nemam ni svoj stan… Pokušala sam da podignem kredit za stan, ali sam u banci odbijena. Niko me ne finansira, sama zarađujem za život i izdržavam svog petogodišnjeg sina Mateju – tvrdi Biljana.

Pomaže li vam otac vašeg sina?

- Nas dvoje smo u kontaktu, on može da viđa dete uvek kada poželi, vrata našeg doma su mu uvek otvorena. Ali, nikakvu finansijsku pomoć, niti alimentaciju za dete od njega nikada nisam tražila, niti je tražim. Nije mi teško da sama izdržavam svoje dete i nema toga što za njega ne bih učinila. Zdrava sam, prava, vredna, borac sam po prirodi, pa mi to ne pada teško posebno kada je moje dete u pitanju.

Zašto ste se vratili u Srbiju iz Beča u kome ste živeli više od desetak godina?

- Pevala sam sve do sedmog meseca trudnoće i išla na tezge. A onda, kada se Mateja rodio i sve se promenilo. Bila sam sama sa bebom, uz mene je bio samo jedan čovek – moj kum koji mi je pomagao koliko je mogao. Više nisam mogla da pevam, jer nisam mogla da ostavim bebu. Kako bih zaradila za život u stanu sam, uz bebu, sređivala devojkama nokte. Bila sam sama u velikom, skupom svetu i u jednom trenutku sam shvatila da će mi biti mnogo lakše ako se vratim u Srbiju. Spakovala sam se sa bebom i vratila kod roditelja.

Zašto krijete novu ljubav, da nije opet neki biznismen?

- U stabilnoj vezi sam osam meseci, ali moj dragi nije medijska ličnost i nema potrebe da ga eksponiram. Ne krijem ga, ali bih da ga sačuvam samo za sebe. Nije oženjen, nije kriminalac, nije haški optuženik! Moja prethodna veza se raspala jer nisam imala dovoljno podrške od strane partnera. Sada je konačno imam, jer i meni kao i svakoj ženi, ma koliko jaka bila, treba čovek na kojeg mogu da se oslonim. Trebaju mi razumevanje, pažnja, nežnost, volim i voljena sam. Ubeđena sam da sam konačno našla ono za čim sam tako dugo tragala.

izvor: poznati

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti