Milan otkačio Grand: Stanković odbio Popovićevo ulaganje u svoj novi CD

ZVEZDE GRANDA | 03/06/2011


je definitivno rešio da od njegovog povratka u produkcijsku kuću „Grand“, koja ga je stvorila, nema ništa!

Ovo je zaključak koji se može izvesti nakon što je Stanković u toku jučerašnjeg dana na internet postavio svoju novu pesmu „Perje“, a premijerno izvođenje najavljeno je za večeras u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

- Sve što vam nisam rekao za ovih godinu dana čućete u pesmi koju vam poklanjam – poručio je Milan svojim fanovima, a nešto više o periodu koji je proveo u „izolaciji“ verovatno će otkriti Ivanoviću.

Odgovor na pitanje kako je moguće da je mladi pevač odlučio da „ekskluzivnu“ priču i izvođenje pesme izvede van „Pink“ televizije i „Grandove“ emisije nismo dobili, ali je za „Alo!“ otkrio kakvo je trenutno stanje između njegove producentske kuće i Stankovića.

- Njemu su u „Grandu“ vrata širom otvorena i on to zna, ali neće da poštuje ugovor i neće da nastupa u „Grandu“. Odbio je silne nastupe koje smo mu organizovali, a odbio je i da mu „Grand“ plati kompletan album i reklamu. Mi zaista ne znamo šta taj dečko hoće – rekao je direktor najveće produkcijske kuće u Srbiji, a na pitanje da li je čuo novu pesmu Stankovića, kratko je odgovorio: „Ne!“, ali ju je producent preslušao.

- Čuo sam njegovu novu pesmu na „jutjubu“ i lepo je on to interpretirao i sam komponovao – rekao je Jakšić za naš list, a što se tiče Milanovog pojavljivanja na „Prvoj“, bio je kratak.

- U njegovom ugovoru sve jasno piše, a ne bih ništa komentarisao o njegovom navodnom pojavljivanju u nekoj emisiji jer to ne mogu dok ne vidim hoće li se tako nešto desiti – završio je.

izvor: alo

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti