Zvezde granda 2011 – finalisti (top 8) – pripreme pred finale

ZVEZDE GRANDA | 14/06/2011


– Cilj mi je bio da dođem do Arene i finala, ali mi sada apetiti rastu i idem na pobedu! Daću sve od sebe u subotu, a pobednika će ipak izabrati publika. Fenomenalno se osećam i spremam pesme koje ću zapevati sa scene. Ostvario sam san da ljudi čuju kako pevam i zavole me, a sve ostalo su samo finese.

- Mojoj sreći ne bi bilo kraja ako bih pobedio. Ne predajem se tako lako i nadam se najboljem. Ukoliko se i ne plasiram dobro u finalu, sve ovo je jedno veliko iskustvo i lična pobeda jer veliki je uspeh ući u top osam od više hiljada kandidata. Imam tremu, ali je ona više pomešana sa uzbuđenjem.

- Dolaskom do finala ostvario sam cilj koji sam zacrtao kada sam dobio šansu da se takmičim u „Zvezdama Granda”, ali ću i u subotu dati sve od sebe da pobedim. Nije mi lako, trema me svakog trenutka sve više obuzima, a ni četiri pesme koje treba da otpevam nisam odabrao. Bilo ko od nas da pobedi to je i zaslužio.

- Meni je ovo treći put da se borim u „Zvezdama Granda” tako da ni sada neću posustati. Od uzbuđenja sam se tresla pre svakog izbacivanja, a kako će to izgledati pred punom Arenom ne smem ni da zamislim. Šta bude – biće, i ovo do sada je veliki uspeh. Potajno se nadam dobrom plasmanu.

- S obzirom na to da imam 17 godina za mene je i ovo veliki uspeh jer nekako sam preko noći počeo da gradim karijeru i moji snovi su se ostvarili i bez finala u Areni. Samo da u subotu ne ispadnem prvi, sve ostalo ću moći da podnesem. Nikada nisam bio srećniji i to je nešto što svakodnevno delim sa porodicom jer ulazak u nije mala stvar.

- Sve ovo proživljavam vrlo stresno. Uzbuđena sam i već imam tremu pred subotnje . Moja nadanja da zapevam u Areni su se obistinila i to mi je ispunilo srce. Ne odustajem od pobede, ali neću biti razočarana ako to ne ostvarim. Narod najbolje zna koga bi voleo da sluša tako da je odluka u pravim rukama.

- Još nisam stigao da se osvestim da sam ušao u i da ću zapevati pred punom Arenom, što pojedini pevači čekaju godinama. Jedva čekam da stanem na scenu, a onda šta mi bog da. Trema i adrenalin rade svoje, ali se nadam da će nestati sa prvim aplauzom publike.

Imam veliku tremu od kada sam čula svoje ime i kako ulazim u finale. Sreća ta trema je pozitivna i drži me da istrajem i dam sve od sebe. Ne smem da razmišljam o pobedi jer bi me to još više uplašilo. Publika će dati konačni sud i ja ću tu odluku ispoštovati jer svi finalisti su kvalitetni pevači.

Izvor: press

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti