Ivana Pavković se možda smuva sa Stefanom – Ne smeta mi što me povezuju sa njim

ZVEZDE GRANDA | 11/07/2011


* Kao drugoplasirana dobila si novu “škodu fabiju”. Zbog čega je ne voziš?
- Novi automobil je više tatin nego moj, s obzirom na to da ne izlazi iz njega! Imam i ja vozačku dozvolu, ali pošto duže vreme nisam vozila, uzeću koji čas vožnje, pa ću tek posle toga sesti za volan – priznaje Ivana.

* Ne planiraš da ga prodaš i da uložiš novac u nešto drugo?
- Ne planiram, jer će mi baš biti potreban, a i baš mi se sviđa.

* Smatraš li da si zasluženo stigla do Arene i superfinala, s obzirom na to da te publika već jednom bila izbacila iz takmičenja?
- Borba je bila duga i teška, ali smatram da je sve što se dogodilo zasluženo. Na početku sam bila zbunjena, pa kad me je publika izbacila, shvatila sam gde sam grešila i nakon što me ta ista publika vratila iz baraža, rešila sam da se promenim iz korena.

* Pa si skratila suknju po savetu Žike Jakšića!
- Uradila bih to i bez njega, imam svoj stav i svoje mišljenje. Mada, cenim savete čelnih ljudi iz “Grand produkcije”, jer su oni dugo u ovom poslu i znaju šta nam govore. Ipak, moje promene su se odnosile prvenstveno na pesmu i pevanje.

* Jesi li osećala hendikep što zbog svežeg ožiljka od opekotine voskom za depilaciju nisi mogla i pre da se razgolitiš na sceni poput ostalih devojaka?
- Ožiljak jeste uticao na moje samopouzdanje, ali kasnije sam rešila taj problem. Iako se dosta povukao i mogu da nosim kratko a da se toliko ne primećuje, ožiljak još postoji i tek ću u potpunosti da ga se rešim kad se vratim s mora.

* Plašiš li se da ćeš poput mnogih prethodnih “Zvezda Granda” zapostaviti fakultet zbog karijere?
- Trudiću se da ga ne zapostavim. Prošle godine sam upisala Tehnički fakultet i krenulo mi je dobro, sve dok nisam morala da stopiram studiranje zbog obaveza oko takmičenja. Međutim, doći će ponovo vreme i za učenje!

* Da li tvom dečku smeta što te povezuju s pobednikom Stefanom Petrušićem?
- Ne smeta ni meni, a ni mom dečku. Stefan je divna osoba i dobar prijatelj, ali ne i više od toga.

* Tako su govorili i Rada i Milan, pa se iz divnog prijateljstva izrodila još divnija ljubav! Možda se tako i vama dogodi?
- Nikad se ne zna. Ja znam da ću se truditi da do toga ne dođe.

* Kakva je pesma koju si dobila da otpevaš na zajedničkom albumu?
- Tipična ženska pesma, u kojoj će se većina devojaka pronaći. Zove se “Najbolja il’ najgora” i kao stvorena je za mene! Lepe su mi i sve ostale, a koja će se izdvojiti kod publike, to će ipak pokazati vreme.

* Često navodiš da su ti noge glavni adut što se tiče fizičkog izgleda.
- Jeste, mada navodim i da su sve moje koleginice izuzetno atraktivne i da svaka ima svoj adut, a ja sam svojim izgledom generalno zadovoljna i ne bih ništa menjala na sebi.

izvor: kurir

Tagovi: , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti