Aleksandra Stojković Džidža, ćerka Dragana Stojkovića Bosanca učesnik sledeće sezone Zvezda granda

ZVEZDE GRANDA | 01/06/2012


Za razliku od roditelja, naslednici su uglavnom fakultetski obrazovani, a ima i onih koji završavaju Muzičku akademiju, kao što je slučaj sa Aleksandrom Stojković Džidžom (23), ćerkom poznatog harmonikaša, kompozitora i aranžera Dragana Stojkovića Bosanca.

- Da, Džidža je zaista izuzetna i pojaviće se u poslednjoj sezoni Zvezda Granda. Mislim da će ona napraviti pravu pometnju na estradi – otkriva Saša Popović, direktor Granda koji je imao prilike da vidi i čuje buduću zvezdu. Uz oca, čoveka bogatog muzičkog iskustva i zavidnih estradnih pozicija, mogla je Džidža već da ima pevačku karijeru, ali otac joj je postavio uslov – prvo da završi studije na Muzičkoj akademiji, pa posle može šta hoće.

- Vreme je da se porodična tradicija razvija. Podrška roditelja mnogo znači, posebno ako su već izgradili ime u muzičkom svetu. Moja ćerka će imati diplomu profesora, ali na žalost vreme je takvo da je do posla teško doći. Zato je bolje da peva i da tezgari, nego da sedi u kući sa diplomom i da kuka kako nema ni posla, ni para – smatra Bosanac.

On se ne usuđuje da ćerki prorekne pevačku budućnost, ali joj je već objasnio kakve je zamke i prepreke čekaju na estradi.

izvor: vesti online

Tagovi: , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti