Slobodan Vasić izbegao ćorku: Policija napravila raciju i uhapsila vlasnika kluba i njegovog oca

ZVEZDE GRANDA | 12/07/2012


izbegao je minulog vikenda hapšenje u policijskoj raciji u restoranu „Savin raj“ u Lascu kod Kraljeva! Mladi pevač je nastupao u trenutku kada je policija upala u klub i uhapsila vlasnika Nenada C. (36), zvanog Neša Pekar, i njegovog oca Mirka (64) zbog sumnje da su izazvali opštu opasnost, počinili „teško delo protiv bezbednosti“ i ometali policajce u poslu!

- Nenad C. i njegov otac Mirko osumnjičeni su da su napravili jezero iz koga, praktično, viri dalekovod. Tu su dolazili pecaroši i kupači, a postojala je opasnost da ih ubije struja, što se, nažalost, već jednom desilo – kaže sagovornik Kurira.

Restoran „Savin raj“ omiljeno je izletište Kraljevčana i u njemu su često organizovane žurke, na kojima su nastupali poznati pevači. Jedan od njih je bio i Vasić.

- Sloba je pevao kada je unutra upala policija. Legitimisali su sve redom, čak su i Slobi Vasiću uzeli ličnu kartu na uvid. On je počeo da se pravda, rekao je da samo peva i da nema pojma o čemu je reč – kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Posle legitimisanja, Vasić je pušten, ali će morati da objasni koliki je honorar dobio i kako su mu pare isplaćene.

izvor: kurir

Tagovi:

Kategorije: Najnovije vesti