Zvezde granda 2012-2013 počinju u subotu

ZVEZDE GRANDA | 12/09/2012


Sinoć je održana promocija takmičarki i takmičara u novoj sezoni „Zvezda Granda“ i to u klubu „S“ u Jakovu. U takmičenju učestvuju mnoga nova lica, ali i oni koji su i ranijih godina tražili svoje mesto u „Grandu“ kroz najmasovnije muzičko takmičenje u regionu, ali ima i onih koji su pokušavali i u takmičenjima kod konkurencije. Direktno u muško finale ide , dok u žensko .

U predivnom komplesku u Jakovu, sinoć se pesmom predstavilo 46 kandidata koji su morali da obezbede mesto u takmičenju kroz eliminacione audicije. Osam njih je obezbedilo učešće na osnovu rezultata u prethodnoj sezoni, a to su: , , , , , , i , a zbog dobrog rezultata pre dve sezone.

Interesantni pojedinci ove takmičarske sezone će se boriti za svoje mesto u najvećoj muzičkoj kući u regionu, a među njima je ćerka doskorašnjeg člana ovog žirija Dragana Stojkovića Bosanca – , zatim iz Istočnog Sarajeva koja neodoljivo liči na kopiju svoje sugrađanke i takmičarke od prošle sezone – Nikolinu Kovač, ali i koja ima 45 godina i najstarija je takmičarka.

U „Zvezdama Granda“ učestvuju i učenici škole pevanja Ivane Selakov, a jedna od njih je iz Beograda, koja je sinoć na svom predstavljanju pred predstavnicima „sedme sile“ pevala upravo pesmu svoje učiteljice.

Kod muškaraca veliku pažnju je privukao iz Niša, koji je unuk legende džeza, pokojnog Šabana Bajramovića.

Ovo su samo neke zanimljivosti u vezi sa novim takmičarima „Zvezda Granda“, a ne sumnjamo da će se još mnogo toga više otkriti već u subotu kada počinje nova sezona od 21 čas na Televiziji „Pink“.

izvor: pulsonline

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti