Milena Mima Novaković i Milica Pavlović – poznanstvo iz srednje škole – Milica je bila glavna riba u školi

ZVEZDE GRANDA | 08/10/2012


je u subotu prošla prvo kolo u novoj sezoni „Zvezda Granda“ i već je pokupila simpatije dela publike ovog muzičkog takmičenja. Ono što malo ko zna jeste da je ona išla u zajedno u Srednju muzičku školu „Stanislav Binički“ u Leskovcu sa jednom poznatijom koleginicom Milicom Pavlović.

–Milicu sam prvi put srela u hodniku naše muzičke škole na prijemnom ispitu za upis u srednju školu. Odmah sam primetila njenu lepotu i udelila joj komplimente i već sam na startu u njoj prepoznala dobru osobu sa kojom bih mogla da se družim, rekla je Mima za „Pulsonline“.

Upitali smo Novakovićevu kakve su njih dve bile u razredu, ko je bio bolji đak.

–Što se tiče opštih predmeta, Milica je bila bolja. Bila je velika pričalica i veoma inteligentna dobra osoba. kada nije znala odgovor na neko pitanje, smislila bi ga u sekundi. Ja sam joj pomagala u stručnim predmetima i međusobno smo se dopunjavale.

Mima nam je otkrila i kako su se njih dve kotirale kod muškaraca, ali i kod drugarica.

–Milica je bila glavna riba u školi. Sve drugarice su bile ljubomorne na nju. Ja nisam i stalno sam joj dopuštala da me sređuje i šminka za izlaske, a potom smo već kao prave zvezde bile atrakcija gde god se pojavimo. Nisam mogla da je odbranim od momaka. Uvek je prštala seksipilom i zasenjivala je sve gde god se pojavi. .

milica pavlovic

izvor: pulsonline

Tagovi: , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Slike Zvezda granda