Biljana Sečivanović je ludo zaljubljena u Rolanda Piljikića i kaže: Seka i ja smo se upoznale ove godine

ZVEZDE GRANDA | 10/11/2012


Biljana Sečivanović ne krije da je ludo zaljubljena u Rolanda Piljikića, devera folk zvezde Seke Aleksić, ali napominje da nema vremena za druženje sa budućom jetrvom.

- Seka i ja smo se upoznale ove godine. Čak sam sa Rolandom, koji je tada došao iz Švajcarske, išla na njen nastup, što je bila idealna prilika da se okupimo. Inače nemamo vremena za druženje jer Seka ima mnogo obaveza, a sa druge strane ja ne mogu da zapostavim ulogu majke.

Znači li to da braća Veljko i Roland Piljikić vole pevačice?

- Ne verujem da vole pevačice, već su jednostavno našli srodne duše, a sticajem okolnosti nas dve smo iz iste branše. Možda im se sviđa to što smo drugačije od ostalih žena.

Postoji li mogućnost da sa budućom jetrvom Sekom snimiš duet?

- Nismo pričale o tome, ali mislim da je porodica jedno, a posao drugo. Zato smo mi to veoma lepo razdvojile.

Da li ti je teško da uskladiš poslovne obaveze sa ulogom samohrane majke?

- Moja draga sestra čuva Mateju dok radim i na tome sam joj neizmerno zahvalna. Nosim se muški sa svim stvarima koje donosi uloga majke i smatram da sam dobra u tome. Dolazim iz Mrčajevaca, jedne ruralne sredine koja mi je usadila osnovne ljudske kvalitete koje zahtevam da i moje dete ima.

Mnogi smatraju da pevači veoma dobro zarađuju. Da li je to tačno?

- Za dobrog pevača uvek ima posla, takvi mogu da pristojno žive i da uštede. Pristojno zarađujem, mogu lepo da živim, ali ne na nekom visokom nivou kako to ljudi misle. Pojedine kolege se „gađaju” ogromnim honorarima, pa narod misli da mi ne znamo šta ćemo s tim parama. Još uvek sam podstanar, imam dete i sve nosim na svojim leđima.

Planiraš li album?

- Želela sam da do Nove godine „izbacim” album, ali mi je direktor „Granda” Saša Popović savetovao da je bolje da to budu singlovi s vremena na vreme. Verujem u njegov sud, tako da ću posle pesme „Zeklelo se nebo zemlji” objavljivati singlove. Sada sam fokusirana na nastupe. Već sam zakazala nastup za doček Nove godine na Žabljaku, dok za reprizu pevam u Sutomoru.

biljana secivanovic

izvor: pressonline

Tagovi: , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti