Zvezde granda 2012-2013: Ko je ispao? (deseta emisija – 17.11.) – muška grupa – najnovije vesti

ZVEZDE GRANDA | 18/11/2012


U desetoj emisiji Zvezda granda 2012-2013, nastupila je druga muška grupa i iz daljeg takmičenja, zbog najmanjeg broja glasova, ispali su i .

Publici se predstavilo osam kandidata: , , , , , , i .

U žiriju su bili: Dragan Stojković Bosanac, Ivana Selakov, Milić Vukašinović, Dragan Kojić Keba, Saša Matić, Gane Pecikoza i Biljana Jeftić.

Učlanite se na sajt Fanovi Zvezda granda i komentarišite Vaše omiljene pevačice i pevače.

Najnovije vesti o novim Zvezdama granda možete saznati na linku – Zvezde granda – najnovije vesti

Čast da prvi nastupa dobio je ! Za razliku od prošlog nastupa sada je radio na promeni stajlinga, ali i izboru pesme. Žiri nije bio oduševljen nastupom, bez njihove podrške našao se na poslednjem mestu. Iako su mnogi mislili da će ga publika podržati, nažalost to se nije dogodilo! Ovde je za Jovana takmičenje završeno.

Za raliku od svog kolege Jovana, je svoj status dobrog vokala opravdao u izvođenju pesme “Zar ti”. On je oduševio i stručni žiri, ali i pubilku u studiju. Iako je imao sve predslove za prolazak, izostali su glasovi publike kraj malih ekrana. Nemanje se takmičio i prošle godine kada je ispao pred samo finale, dok je sada takmičenje napustio odmah.

Žiri je imao samo reči hvale za Aleksandra Popovića koji je više nego iskusan pevač. On je nastupao sa svojim bendom pre takmičenja, pa je iskustvo bilo presudno da dobije aplauz publike, ali i simpatije žirija.

Dok je svoj izbor pesme pokušao da opravda prehladom je prema rečima prisutnih gotovo uspavao publiku. Njegov izbor je bila balada Saše Matića “Kralj izgubljenih stvari”. Za razliku od publike, žiri je imao razumevanja za njega.

je prema mišljenju žirija u odnosu na svoje kolege pokazao zavidne vokalne sposobnosti, pa je sebi obezbedio prolazak dalje.

Osim njega svoje mesto u sledećem krugu su zaslužili po glasovima publike i Nemanja Anđelković, , i .

izvor: smedia/novezvezdegranda.com

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci