Zvezde granda 2012-2013: Ko je ispao? (08.12. – trinaesta emisija) – ženska grupa – najnovije vesti

ZVEZDE GRANDA | 09/12/2012


U trinaestoj emisiji Zvezde granda 2012-2013, nastupila je prva ženska grupa i iz daljeg takmičenja ispala je Katarina Spasojević.

Pevale su: Aleksandra Mladenović, Jovana Milić, Katarina Spasojević, Rada Sarić, Ivana Milojević i Marina Stankić.

U stručnom žiriju su bili: Snežana Đurišić, Ivana Selakov, Marija Šerifović, Endži Mavrić… U novinarskom žiriju su bili: Goran Čomor, Nebojša Pajić i Ivana Milojević.

Učlanite se na sajt Zvezde granda fanovi i komentarišite Vaše omiljene pevačice i pevače.

Najnovije vesti o novim Zvezdama granda možete saznati na linku – Zvezde granda – najnovije vesti.

Najnovije video snimke možete pogledati na linku – Zvezde granda – video snimci

Katarina Spasojević – More pelina

Priliku da se prva predstavi publici dobila je Katarina Spasojević, ona je izvela numeru Marije Šerifović koja se nalazila u žiriju.
Snežana Đurišić joj je zamerila na falširanju, ali i odabiru pesme s’ obzirom da se Marija nalazila u žiriju.
-Ovo je vrlo zahtevna pesma. Jedna od mojih najtežih, zato svaki čast na odabiru.- rekla je Marija, što je Katarinu skoro dovelo do suza.

Ivana Milojević je odabrala pesmu Aleksandre Radović.
Lepo si otpevala pesmu, na svoj način, onako povezano u svom maniru.- bio je kratak Baša, sa čim su se složili i ostali članovi žirija.

Marina Stankić je odabrala pesmu članice žirija Ivane Selakov koja nosi naziv “Tuga kao i svaka druga”! Od publike je dobila grmoglasan aplauz, dok je od žirija dobila kritike.
-Ovo je prvi put da ocenjujem svoju pesmu, i trema je velika. Nemoj da se bojiš Marina, želim da te uputim sve komplimente.- bila je kratka Ivana Selakov.

Pesma “Grad bez ljudi” koju je otpevala Jovana Milić je za nju bila dobitna kombinacija. Publika nije štedela dlanove i grla kako bi izrazila svoje oduševljenje! To je bilo dovoljno da dobije i od žirija sve pohvale za svoj vokal, ali i kritike za nedostatak enerije.

Iako prošle godine nije uspela da se plasila u finale Aleksandra Mladenović ovog puta je rešena da ide do kraja! Ona je izabrala pesmu “U nedelju” koji inače peva Marija. Komentari Snežane Đurišić uopšte nisu bili pozitivni. Najviše joj je zamerila na vibratu. Ostali članovi žirija su bili blaži.
-Tvoja ludačka enerija me je očarala, deluješ kao tasmaniski đavo na bini. Kada već rešiš da pevaš teške pesme, makar pokušaj da ispratiš pevača, ako nemaš svoj način.-rekla je Šerifovićeva.

Rada Sarić je dobila sve pohvale žirija, nije izostao ni veliki aplauz publike.

Nakon što su otpevale svoje numere, i dobile komentare žirija usledila je prava žurka. Devojke su se opustile i razigrale, baš kao na pravoj žurci. Iako su dobro igrale, došlo je vreme da otpevaju duete.

Katarina Spasojević je numeru “Lopov” izvela u duetu sa Jocom Stefanović što je publika propratila aplauzom. Ništa manji aplauz nisu dobili ni Ivana Milojević i Saša Kapor koji su izveli pesmu “Ako ljubav nestane”.
Marina Stankić svoj glas je “ukrstila” sa Slobodanom Vasić sa kojim je otpevala numeru “Jorgovani”!
Da zapeva sa Stefanom Petrušićem priliku je dobila Jovana Milić. Oni su pevali pesmu “U tebe me ne diraj” koju Stefan izvodi sa Gocom Tržan.
Aleksandra Mladenović je stala rame uz rame sa Darkom Filipovićem, posle izvođenja pesme, dobili su grmoglasan aplauz.
Prošlogodišnji pobednik Darko Martinović je pevao duet sa Radom Sarić, odabrali su pesmu “Daleko si”.

izvori: smedia/novezvezdegranda.com


Tagovi: , , , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci

Komentari (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. sanja says:

    aleksandra do pobede……..