Aleksandra Sanja Marjanović – biografija

ZVEZDE GRANDA | 09/01/2013


Ime i prezime:
Godina rodjenja: 1993.
Mesto rodjenja: Šid
Omiljeni pevač: Lepa Brena

Licni podaci

Aleksandra Marjanovic. Rodjena 10.12.1992. u Sremskoj Mitrovici. Zivi u Sidu, u porodicnoj kuci sa majkom ocem i sestrom. Zbog fakulteta i obaveza trenutna adresa je Novi Sad.

Pevacko iskustvo

Prvi put je zapevala pred publikom u loklnom klubu u Sidu. Posle zavrsetka letnje sezone pocela da peva svadbe rodjendane i ostale proslave. Nastupala uglavnom kao slobodnjak tj. ne uvek sa istim bendom. U poslednje vreme ima redovne angazmane uglavnom vikendom.

Obrazovanje

01.09.2007. upisla gimnaziju Sava Sumanovic u Sidu opsti smer. Istu pohadjala do 2011 i uspesno je zavrsila. Po zavrsetku srednje skole odlucila da nastavi dalje da se skoluje. 2011. u oktobru, nakon polozenog prijemnog ispita, upisala fakultet fizicke kulture i vaspitanja ( DIF ) u Novom Sadu. Trenutno je uzoran student novosadskog univerziteta.

Licne osobine i hobiji

Veoma vesela i komunikativna osoba. Lako se snalazi u nepoznatom drustvu. Ima svoje stavove od kojih ne odstupa ni po koju cenu. Voli ljude, voli da se druzi i obozava dobar provod po klubovima, naravno kada joj obaveze to dozvoljavaju. U slobodno vreme voli da se bavim nekim fizickim aktivnostima;Trcanje, odbojka, plivanje i naravno uvek nadje vremena za neku dobru knjigu ili film. Uvek joj je bitno da je to sto radi ispunjava i čini srećnom.

Tagovi: , ,

Kategorije: Biografije