Nikolina Kovač – biografija

ZVEZDE GRANDA | 22/01/2013


Rodjena sam u Sarajevu 15.12.1990. Od djetinjstva moje sklonosti su okrenute ka muzici. Završila sam Osnovnu školu Aleksa Šantić u Istočnom Sarajevu, tačnije u Vojkovicima. Istovremeno sam pohadjala i nižu muzičku školu, odsjek solo pjevanje, paralelno sa časovima klavira. Pored rada na razvoju svog talenta za muziku moje slobodno vrijeme su ispunjavale i sportske aktivnosti.

Po završetku Osnovne škole, upisujem gimnaziju opšteg smjera, takodje u Istočnom Sarajevu, i naravno nastavljam sa privatnim časovima pjevanja kod mentora prof. Radmile Bakočević.

Trenutno sam student druge godine Filozofskog fakulteta, odsjek žurnalistika, sa kojim uporedo gradim svoju muzičku karijeru…

Moji prvi uspjesi u svjetu muzike vezani su za festivale na kojima sam osvojila prve nagrade, to su: “Djeca pjevaju hitove“, “Iskra znanja“, “Festival u Maglaju” i “Prvi aplauz“…

Najveći izazov i prekratnica u mojoj karijeri jeste učešće u serijalu “Zvezde Granda” i nadam se da ću poslije odredjenog perioda, zahvaljujući upravo Vama, uspjeti da ispišem nove stranice svoje muzičke biografije.

nikolina kovac

Tagovi: ,

Kategorije: Biografije