Amar bi voleo duet sa Aleksandrom Prijović i kaže: Šta mogu Lukasu i Pejoviću što sam popularniji od njih!

ZVEZDE GRANDA | 24/06/2013


nakon proglašenja bio je uzbuđen toliko da je zamolio novinare da mu ne postavljaju komplikovana pitanja, jer ne može da razmišlja, ali bez obzira na to, umeo je da prokomentariše svoju popularnost u Bosni. Naime, na pitanje kako komentariše to što u Bosni na nastupima ima više publike od Ace Lukasa i Ace Pejovića, nova nada „Granda“ kroz osmeh je rekla:

- Nemam ja tu šta da komentarišem! Šta ću im ja, neka komentarišu oni to – izjavio je Gile, a onda dodao da neće menjati pasoš i da će živeti na relaciji Bosna-Srbija.

- Meni je porodica u Bosni i veliki broj dragih ljudi, ali ću zbog posla živeti na relaciji Bosna-Srbija – rekao je pobednik, koji je otkrio da nema neku posebnu želju da snimi duet sa popularnim koleginicama, već sa svojom devojkom Aleksandrom Prijović.

- Koleginica sa kojom bih voleo duet je . Pre svega zato što je jako talentovana i kvalitetna osoba – kaže zaljubljeni Bosanac, koji je na naše pitanja kako komentariše to što je prošle godine prvo mesto osvojio Crnogorac, a ove godine Bosanac, kratko rekao:

- Moram da zahvalim Bosni jer znam da su svi bili uz mene, a verujem da je prošle godine cela Crna Gora bila uz Darka. Presrećan sam, ali moram da kažem da su sve moje kolege jako kvalitetni i talentovani ljudi – završava Gile.

izvor: alo

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti