Nove Zvezde granda 2013 – 2014 uživo (prva emisija)

ZVEZDE GRANDA | 12/10/2013


21.36 – Emisija je počela. Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet

Šaban kaže da će biti blaži od kolege Bosanca. “On je malo zadrt, ja ću samo gledati ko dobro peva i taj će proći”

Zorica je uzvratila Bosancu, koji je rekao da se Kemiš mota po studiju, da je i njen suprug bio pozvan da bude u žiriju, ali da je rekao “Neka ostane Bosanac, čime bi se on inače bavio”.

21. 50 – Prvi takmičar je prošao. On je pevao pesmu Tome Zdravkovića “Branka”. Za njega su glasali svi članovi žirija osim Zorice i Šabana. Ipak, presudili su Saša i Brena.

21.52 – Drugi takmičar je na sceni, pevao je Šabanovu pesmu “Žal”, međutim, nije prošao.. Snežana Đurišić je re rekla da bi bilo bolje da je pevao drugu pesmu.

21.57 – Treća takmičarka peva pesmu Danijele Vranić “Da ne vidi ona”. Svi članovi žirija su glasali za nju. Aca Lukas dao je Zorici ključeve od auta da bi glasala za nju, pošto je ona ostala poslednja.

22.00 – Četvrta takmičarka Bojana Bašić peva Cecinu pesmu “Kukavica”. Ona nije prošla. Snežana Đurišić kaže da ima veliku tremu.

Aca Lukas je jedini glasao za nju i rekao da ga podseća na jednu njegovu koleginicu. On je otkrio da ga podseća na Jelenu Karleušu.

22.07 – Peti takmičar peva pesmu Darka Radovanovića “Sanjam te”. Iako žiri nije glasao da prođe, Brena i Saša glasali su za i on je prošao.

22.12 – Sanela, šesta takmičarka, peva pesmu Zorice Brunclik “Zakletva”. Ona nije prošla. Nijedan član žirija nije glasao za nju.

22.17 – Dejan Đorđević peva pesmu Saše Matića “Nije ljubav fotografij” Bosanac i Snežana dali su svoj gals, a produkcija je odlučila da mu da glas. On je prošao.

22.24 – Osma takmičarka peva pesmu Ane Bekute. Zorica i Snežana su glasale odmah. Brunclik je rekla Šabanu da stavi prst na taster “Nema veze što si ljut na ženu”. Svi su glasali za Hajru i ona je prošla.

Naime, poznato je da su šaban i Bekuta u svađi, a Zorica je želela da isprovocira pevača.

22.39 – Deveti takmičar, Faruh, peva pesmu šabana Šaulića. Međutim, žiri je jednoglasno rekao ne.

Bosanac kaže da ima malo godina i potencijala i da će biti od njega pevač.

Aca “Teška pesma, a ti si mlad. da si lakšu pesmu izabrao, prošao bi”.

22.41- Desti takmičar, Mirko Jeremić, peva pesmu Ace Pejovića “Uvenuće jasmin beli” Brena i Saša su glasali za i on je prošao.

22.47 – Jedanaesti takmičar, Bogdan Vujić, peva pesmu Tome Zdravkovića “Tužno leto”. Svi su glasali za Bogdana i on je prošao.

Zorica kaže da lepo i nonšalantno peva.

22.53 – Dvanaesti takmičar, Jasmin, peva pesmu Harisa Džinovića “Pariske kapije”. Žiri je jednoglasno odlučio da ide dalje.

22.57 – Dvanaesta takmičarka, Sanja Mancu peva pesmu Šemse Suljaković “Pristajem na sve”. Ona nije prošla.

23.00 – Trinaesti takmičar, Šefki, peva pesmu Tošeta Proeskog “Tajno moja”. Žiri je jednoglasno odlučio da ovaj takmičar treba da prođe.

23.05 – Četrnaesti takmičar, Nemanja, peva pesmu Baneta Mojićevića. On nije prošao.

23.08 – Petnaesta tamičarka, Anđela, peva pesmu Milice Todorović. Ona nije prošla

“Totalno si izdala mene i Zoricu. Ne znam šta ti je bilo na kraju”, rekao je Aca Lukas. Naime, Zorica i Lukas su prvo pritisli tatstere, a onda su se pokajali, jer je takmičarka do kraja loše otpevala pesmu.

23.28 – Šesnaesti takmičar peva pesmu “Hoću da ostarim sa tobom” Saše Matića. Žiri je jednoglasno odlučio da prolazi.

“Neću da pritisnem dugme do refrena ni mrtav”, rekao je Aca.

23.33 – Sedamnaesta takmičarka, Sonja, peva Cecinu pesmu “Gore od ljubavi”. Samo su Zorica i Aca glasali za ovu takmičarku, međutim Brena i Saša su odlučili da na prolazi.

23.40 – Osamnaesti takmičar, Maden Zikić, peva pesmu Saše Matića “Samo ovu noć”. Žiri je jednoglasno odlučio da prolazi.

23.44 – Devetnaesta takmičarka, Sandra Čaprić, peva Cecinu pesmu “Vazduh koji dišem”. Žiri je bio jednoglasan, prošla je dalje.

23.49 – Dvadeset prvi takmičar, Radiša Vasiljević peva pesmu Luisa “Slike su jasne”. Radiša je prošao dalje.

00.24 – Žiri je odlučio kojih pet od ukupno 14 takmičara prolazi dalje.

Takmičari koji prolaze su: Mladen Žikić, Šefki Jahić, Ljubica Musovska, Jasmin Hasić i hajra Bojadžija.

izvor: kurir

Tagovi: , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti