Zvezde granda 2013-2014 uživo – treća emisija: Dalje su prošli Haris Kulović, Stefan Stefanović, Marina Radosavljević, Toni Damjanović i Adnan Hodović

ZVEZDE GRANDA | 26/10/2013


Treća emisija, osme sezone takmičenja ““ je upravo počela, a kao i u prethodnim i večeras će takmičari boriti da svojim što boljim izvedbama osvoje publiku i žiri, te tako prođu u sledeći krug.

21.29 – Prva takmičarka Ksenija Stefanović, peva pesmu Lepe Brene “Uđi slobodno”. Zorica je prva glasala a zatim i Snežana, međutim, ostali članovi žirija nisu glasali i Ksenija nije prošla.

“Preporučujem te da pevaš neku narodnu pesmu sledeći put”, rekla je Snežana, a Saša i Brena su se složili sa njom.

21.34 – Drugi takmičar je Danijel Milenković, peva pesmu Amara Jašarspahića “Ne prestaju moje kiše”. Niko od žirija nije glasao za njega.

21.39 – Treća takmičarka je Silvija Rakulić, peva pesmu Mire Škorić “Ista nam je tuga”. Bosanac je jedini glasao.

Saša je rekao da je Bosanac pritisnuo taster da bi prebacio lopticu na njih.

“Cura je počela fantastično i ja sam mislio da će izgurati do kraja, ali ništa od toga, ali to što vi ne čujete, to nije moj problem”, rekao je Bosanac.

“Možda ja od tebe nešto naučim”, kaće Zorica , a Bosanac joj uzvraća da i treba jer joj je vreme.

21.45 – Četvrti takmičar je Stefan Stevanović i peva Džejevu pesmu “Nedelja”. Aca je prvi glasao, a zatim i Snežana i Šaban.

Lepa Brena i Saša su odlučili da Stefan prolazi.

21.49 – Peti takmičar je Boris Gorjanac i peva pesmu “Pukni zoro” iz filma Montevideo. Niko od članova žirija nije glasao za njega i on nije prošao.

“Ovo je jedna narodnjačka pesama koja je trebalo baš lepo da se otpeva, ali ništa nismo čuli od tebe. Imaš još fore”, rekao je Šaban.

21.54 – Šesta takmičarka je Svetlana Žeželj, peva pesmu Dragane Mirković “Oprosti što ti smetam”. Lukas je prvi glasao a zatim i Zorica, Šaban, Snežana i Bosanac na kraju. Ona je prošla.

21.57 – Sedma takmičarka je Mirela Islamčević i peva pesmu Ane Bekute “Imam jedan život”. Zorica je prva glasala, a zatim Šaban. Brena i Saša su glasali za nju i prošla je. Mirela je zaplakala.

“Ja sam čuo borbu u njenom glasu, ima tu i dinamike, ona je sve vreme tu..”, rekao je Šaban i dodao da mu je bilo sasvim pristojno.

Bosanac je prozvao Šabana “Vidiš kako je ovo osmišljeno”. Poznato je da su Šaban i Ana Bekuta bili dugogodišnji prijatelji, međutim nedavno su se posvađali.

22.05 – Osmi takmičar , peva pesmu Harisa Džinovića “Kako boli me”. Prvi je glasao Lukas, zatim Zorica, Snežana, Šaban i na kraju Bosanac. On je naravno prošao.

Žiri je rekao da Adnan jako dobro peva. “Iz cipela izuva”.

22.23 – Deveti takmičar je peva pesmu Masima Savića “Loše vino”. Snežana je prva glasala, a zatim i Bosanac. Svoj glas dali su i Lukas, Zorica i Šaban. On je prošao dalje.

22.28 – Deseta takmičarka je , peva pesmu Snežane Đurišić “Kiše”. Zorica je prva glasala, zatim Aca, Snežana, Šaban i na kraju Bosanac.

22.31 – Jedanaesta takmičarka je Milica Čulić, peva pesmu Lepe Brene “Ti si moj greh”. Ona nije prošla.

Snežana ju je pitala da li zna da je ranije počela da peva i pitala je da li se mnogo uplašila.Šaban joj je rekao da vežba.

22.36 – Dvanaesti takmičar je , peva pesmu Saše Matića “Svako ima onog koga nema”. Žiri je jednoglasno odlučio da Haris ide dalje.

22.39 – Trinaesta takmičarka je Stojka Sandić, peva Cakaninu pesmu “Ej, dragi, dragi”. Ona nije dobila nijedan glas i nije prošla dalje.

“Bila je vrlo interesantna na audiciji. Molim vas da pustimo neku drugu pesmu”, rekao je Saša

“Lepa si, muzikalna, znaš da igraš, što malo ne učiš da pevaš”, rekao je Šaban. Bosanac je rekao da ide u neko kulturno umetničko društvo gde bi mogla da igra.

22.45 – Četrnaesti takmičar Branimir Banjanin, peva pesmu Saše Matića “Nađi novu ljubav”. Žiri je jednoglasno odlučio da prođe dalje.

22.48 – Petnaesta takmičarka je Tijana Stojkov, peva pesmu Goce Lazarević “Vidovdan”. Ona nije prošla dalje, jer niko od članova žirija nije glasao za nju.

“Ja bih rekao nešto, ali plašim se da će me Aca demantovati odmah”, rekao je šaban. Lukas je rekao da ona sigurno može i bolje.

23.05 – Šesnaesti takmičar je Vanja lakatoš, peva Adilovu pesmu “Ne mogu bez tebe ja”.

U trećoj emisiji “Zvezda Granda” koja je sinoć prikazana na televiziji “Pink“, publici i žiriju se predstavilo 25 takmičara koji su pokazali zavidno umeće, ali mesta u narednom krugu je bilo samo za pet najboljih.

23.10 – Sedamnaesti takmičar je Jasmin Redžepović, peva pesmu Šabana Šaulića “Tebe da zaboravim ja”. Žiri je jednoglasno odlučio da on prolazi dalje.

23.16 – Osamnaesta takmičarka je Biljana Katić, peva pesmu Lepe Brene “Pazi kome zavidiš”. Zorica je prva glasala, a zatim Snežana i Aca. Šaban je glasao glavom.

Zorica je zapretila Bosancu da će ga istući zato što jedino on nije glasao. Ipak na kraju je i on dao svoj glas Biljani.

23.22 – Jedanaest takmičara je u baražu i on je upravo počeo.

23.39 – U dalji tok takmičenja prolaze: , Stevan Stevanović, , i .

U dalji tok takmičenja su se plasirali , Stevan Stevanović, , i .

izvor: kurir/telegraf

Tagovi: , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti