Zvezde granda 2013-2014 uživo – peta emisija: Dalje su prošli Kristina, Minel, Nemanja, Hanza i Stefan

ZVEZDE GRANDA | 09/11/2013


21.31 – Četvrta emisija je počela

21.34 – Prvi takmičar je , peva pesmu Šabana Šaulića “Žal”. Aca Lukas i Bosanac dali su svoj glas. Pridružila im se i Zorica, Šaban i Snežana. On je prošao dalje.

21.38 – Drugi takmičar je Dalibor Vučković, peva pesmu Marinka Rokvića “Skitnica”. Dalibor nije dobio nijedan glas i on ne prolazi dalje.

21.43 – Treći takmičar je Adnana Mršo, peva pesmu “Potražiće oči nešto zelenije” Marinka Rokvića. Zorica i Snežana su odmah glasale. I Lukas mu je dao glas, a onda i Bosanac i Šaban. On je prošao dalje.

21.47 – Četvrti takmičar je Nikola Milutinović, peva pesmu Saše Matića “Noći u Sibiru”. Snežana je prva glasala uz komentar “Samo nešto da ne uprska”. Zorica je takođe glasala, zatim Šaban, Bosanac i Lukas. On je prošao dalje.

21. 53 – Peti takmičar je , peva takođe pesmu Saše Matića “Noći u Sibiru”. Svi su glasali za njega i on prolazi dalje.

21.59 – Šesti takmičar je Hanzan Sokolović, peva pesmu Harisa Džinovića “Rano”. Lukas i Snežana su glasali, zatim i Bosanac, Šaban i na kraju Zorica. On je prošao dalje.

22.03 – Sedma takmičarka je Aleksandra Đuranović, peva pesmu Selme Bajrami “Ostrvo tuge”. Bosanac je rekao da će pritisnuti taster da bi video kako izgleda. Ona je dobila tri glasa, ali Saša i Brena su odlučili da prolazi.

“Ja sam želeo da vidim kako izgleda i znao sam da je tako”, rekao je Bosanac i dodao da je ovo bilo vatreno krštenje.

22.27 – Osmi takmičar je , peva pesmu Tome Zdravkovića “Zaboravljam pesmu”. Lukas i Snežana su glasali, zatim Zorica, Šaban i na samom kraju Bosanac.

22.32 – Deveti takmičarka je Sara Jelaš, peva pesmu Vesne Zmijanac “Kunem ti se Životom”. Zorica je glasala prva, zatim i Suzana, Lukas, Šaban i opet na samom kraju Bosanac. Ona je prošla dalje. sara je klekla na sceni, a kako kaže pevači treba i da glume.

22.38 – Deseti takmičar je Hanad, peva pesmu Željka Joksimovića “Nije ljubav stvar”. Zorica je prva glasala i rekla da odlično peva. I svi ostali članovi žirija su glasali i on je prošao dalje.

22.44 – Jedanaesta takmičarka je Jelena Aćimović, peva cecinu pesmu “Kuda idu ostavljene devojke”. Lukas i Zorica su prvi glasali. Šaban je takođe dao svoj glas Jeleni. Glasala je i Snežana koja je pokušala da nagovori Bosanca da glasa, međutim on nije želeo. Saša i Brena su joj ipak dali glas i ona je prošla dalje.

22.50 – Dvanaesti takmičar je Predrag Kostić, peva pesmu Peđe Medenice “Imam ljubav”. Snežana je odmah glasala, zatim Lukas i Šaban. Glasao je i Bosanac. Zorica nije glasala. Brena je glasala bez reči. Predrag je prošao dalje.

22.56 – Trinaesti takmičar je Miroslav Šever, peva pesmu Saše Matića “Samo ovu noć”. Šaban i Snežana su glasali skoro istovremeno. Svi su glasali i on je prošao dalje.

Bosanac kaže da peva kao Mirko Čavić, Snežana je rekla da se njoj dopada. “Ma daj, ima lepu boju glasa”, rekla je Snežana i dodala da je on najbolji do sada.

23.02 – Četrnaesta takmičarka je , peva Cecinu pesmu “Ja ću prva”. Šaban je odmah glasao. Šaban je rekao da mu je ona do sada najbolja “Klinka je, ali dobro peva”. Snežana nagovara Zoricu da glasa. “Hajde, Zoko, mlada je, devojčica”, rekla je Snežana. Svi su glasali, Snežana je ubedila i Zoricu. Kristina je prošla dalje.

23.22 – Petnaesti takmičar je Janko Savić, peva pesmu Bobana Rajovića “Usne boje vina”. Janko nije dobio nijedan glas i on ne prolazi dalje.

Aca ga je pitao da li zna da igra tablić “Samo si četiri tona pogodio”. On kaže da je pevao iz G. Snežana je želela da opet otpeva ubedi nas da grešimo., međutim on je rekao da ne greše

23.27 – Šesnaesta takmičarka je Teodora Stajić, peva pesmu Snežane Đurišić “Pričaj mi, pričaj”. Lukas je prvi glasao a zatim i Snežana koja je rekla da ne takmičarka ne uzima glas. Svi su glasali. Zorica je rekla da joj se ne sviđa ali da ne ispadne da je ljubomorna na Snežanu. Teodora je prošla dalje.

23.33 – U baražu je četrnaest takmičara

Stručni žiri odlučio je da 5 kandidata prolazi u dalji krug takmičenja, a to su: , , Hanzan Sokolović, i .

Baraž

izvor: kurir

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci