Zvezde granda 2013-2014 uživo – emisija 11: Dalje su prošli Nenad, Asim, Gorana, Lazar i Darko

ZVEZDE GRANDA | 21/12/2013


21.47 Prvi kandidat je Razim Šećerović, a peva pesmu “Tvoje oči plave”. Samo dva člana žirija je pritisnula taster, i produkcija je uključena, ali su Brena i Saša rekli da kandidat ne prolazi dalje.

21.52 Drugi kandidat je i peva pesmu “Ja noćas vino pijem” Šabana Šaulića.

21.56 Treći kandidat koji nastupa zove se , dolazi iz Prokuplja, a peva pesmu Aleksandre Radović “Čuvam te”. Svi članovi žirija su pritisnuli taster i kandidatkinja je prošla dalje. Ona pohađa Muzičku akademiji u Nišu.

22.03 Četvrta nastupa Marina Stojanović iz Valjeva, peva pesmu “Poslednji let” Seke Aleksić. Ona je osvojila samo jedan glas petočlanog žirija, i uključuje se produkcija.

22.07 Peti kandidat po redu je Zoran Ušprung, a peva pesmu Slobe Vasića “Gde je mala zaspala”. Kandidat nije prošao jer nijedan član žirija nije pritisnuo taster.

22.10 Šesta takmičarka je Milica Ranković iz Smedereva, a peva pesmu mire Škorić “Strah od ljubavi”. Bosanac je prvi pritisnuo taster. konačnu odluku mora da donese produkcija. “Ima nešto elegično u glasu. Nije baš intonativno tačna, ali sve se to da popraviti. Ima dosta pevača koji greše…”, rekao je Bosanac.

Produkcija: “Brena kaže ne, ali ja kažem DA”, rekao je Popović.

22.28 Sedmi takmičar je iz Niša, a peva pesmu “Lice ljubavi” Željka Samardžića. Žiri je složan i jednoglasan u slučaju ovog kandidata.

22.34 Sledeća takmičarka je Milica Pantić iz Velike Plane, a peva Cecinu pesmu “Gore od ljubavi”. Ona je mašinski tehničar. Niko nije pritisnuo taster, i kandidatkinja nije prošla.

22.37 Pod brojem osam nastupa Dalibor Mujčinović iz Srebrenika. Peva pesmu Harisa Džinovića “Pariske kapije”. Samo je Aca Lukas pritisnuo taster, i odluka produkcije je da kandidat ne prolazi.

22.42 Deveti po redu nastupa Sanja Nikolov, a peva pesmu Slavice Ćukteraš “Ekskluziva”. Sanja je diplomirani ekonomista. Nažalost, žiri smatra da Sanja nije dovoljno dobra da bi prošla dalje.

Šaban je rekao da misli da nisi imala tremu. “Saša Popović bi te pustio samo da si malo bila bolja”, aludirajući na to da je kandidatkinja lepa i zgodna.

22.48 nastupa deseti, a peva pesmu Saše Matića “Samo ovu noć”. Kandidat je prošao jer je dobio svih pet glasiova žirija.

22.53 Melisa Alihodžić peva pesmu Zorice Brunclik “A tebe nema”. Ona je prošla jer je dobila svih pet glasova žirija.

23:11 iz Niša peva Luisovu pesmu “Mećava”. Članovi su bili složni i Nenad je prošao.

23:16 Amina Ramić iz Sarajeva peva pesmu “Imam jedan život”. Žiri je jednoglasno odlučio da ovo nije dovoljno dobro za prolazak. Snatraju da je trema učinila svoje.

23:20 Aleksandra Marić peva Breninu pesmu “Poželi sreću drugima”. Bosanac je nakon što je pitao publiku za mišljenje ipak pritisnuo taster i žiri se složio da je Aleksandra prošla.

23:25 Marko Tadić iz Loznice peva pesmu “Ovamo Cigani” koju u originalu izvodi Tozovac.On nije prošao dalje.

23:28 Ramče Ademov iz Subotice peva Džejevu pesmu “Imati pa nemati”. Žiri je aplaudirao i jednoglasno odlučio da on prolazi.

23:31 Maja Petrović peva pesmu Snežane Đurišić. Ona je vrlo brzo prošla dalje jednoglasnom odlukom žirija.

23:45 Stefan Dejanović peva pesmu “Od ljubavi do mržnje”. Niko od članova žirija nije pritisnuo taster, zavesa se ni malo nije podigla, a kadnidat nije prošao dalje.

23:52 Počeo baraž

00:00 Specijalni gost večeras je Saša Matić.

Žiri je odlučio da u dalji tok takmičenja idu: , , , , .

izvor: kurir

Tagovi: , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti