Slavica otputovala kod dečka na Sardiniju

ZVEZDE GRANDA | 23/02/2014


Slavica Ćukteraš (29) sredinom januara otputovala je na Sardiniju gde njen dečko, fudbaler Vladimir Avramov (34), igra u klubu Kaljari. Ona će kod svog dragog ostati do sredine februara. Iako je poznata kao osoba koja retko kad govori o svom privatnom životu, sreća i zaljubljenost koji isijavaju s njenog lica ne mogu da sakriju ljubav.

- Došla sam u Italiju zbog Vlade, ali i da bih se odmorila i napunila baterije za nove poslovne izazove – počinje Slavica koja uživa u gotovo prolećnom vremenu u Italiji.

- Ovde je divno, napolju je 15 stepeni, šetam, izlazim… Odlično se provodim, baš onako kako želim i sa Vladom sam skoro čitav dan – srećna je pevačica koja je na Sardiniji 28. januara proslavila svoj rođendan. Intimnu zabavu upriličio joj je njen dečko u jednom elitnom restoranu, u kojem je sto za kojim su sedeli bio posut laticama ruža. Vlada je specijalno za tu priliku naručio tortu u obliku mikrofona na kojoj je pisalo Volim te.

- Januar i februar su naporni meseci za sve moje kolege i zbog toga mi prija ovaj odmor. Da li sam srećna i zadovoljna, to se sigurno vidi i na mojim fotografijama – kroz osmeh ističe pevačica koja je bila centralna tema u domaćim medijima kada su mnogi nagađali da li se udala nakon što je na Twitteru napisala da ima najboljeg muža na svetu. Odlazak u Italiju mnogi su okarakterisali kao pripremu za venčanje, ali mladi par uživa u svakom trenutku svog zajedničkog života i ne razmišlja o braku.

- Činjenica je da se svi drugi bave našim venčanjem više od nas samih – iskrena je pevačica. Odmah po povratku u Srbiju planira da privede kraju rad na zajedničkoj pesmi koju će snimiti sa koleginicom Tanjom Savić.

- Pesma se radi, ali ni Tanja ni ja još je nismo čule i pitanje je da li će nam se dopasti. Ipak, više autora angažovano je na njenom stvaranju i želimo da ona bude drugačija od svega što smo do sada radile. To je prva stvar kojoj se radujem u poslednje vreme kada je reč o poslu i nadam se da će ovo biti pun pogodak – kaže pevačica.

izvor: story

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti