Aleksandra Džidža Stojković ozbiljno se posvetila karijeri: Tata mi je odmogao što se tiče publike

ZVEZDE GRANDA | 03/03/2014


Aleksandra Džidža Stojković je nedavno snimila spot za duetsku pesmu „Karta svijeta“ sa Halidom Bešlićem, a u pripremi je još jedna numera.

- Kada sam izašla iz „Farme“, odlučila sam da počnem sa radom. Moja matična kuća stoji iza mene. Uz konsultacije sa saradnicima rešila sam da Rajko Mijanović preuzme menadžerski deo posla i zasad sve ide svojim tokom.

Koliko ti pomaže, a koliko odmaže to što ti je otac Dragan Stojković Bosanac?
- Od tog pitanja se ježim. Tokom takmičenja „Zvezde Granda“, što se tiče teorijskog dela, mnogo mi je pomogao i savetovao me kako da na svoj način iznesem pesmu koju treba da pevam. Međutim, i te kako mi je odmogao što se tiče publike.

Pogađalo me je što su svi mislili da imam neke privilegije i da me u tom muzičkom šouu drže samo zbog tate, ali zaista nije tako. Već posle četvrte emisije stekla sam veliki broj obožavalaca. Sada mi on svakako pomaže kada je u pitanju aranžman, odabir pesama i sve ostalo. On sada mora biti prisutan.

Kako je došlo do saradnje sa Halidom Bešlićem?
- Pre „Farme“ razmišljala sam s kim da radim duet i Halid mi je pao na pamet pošto je on dugogodišnji saradnik i prijatelj moga oca. Iako je rekao da više neće snimati duete, njemu se dopao moj vokal, što mi je izuzetno drago. Ovo je zaista veliki pomak u mojoj karijeri.

Šta se desilo između tebe i Marka Vanile?
- Ništa! Samo poznanik.

Bila si fatalna i po Mikija Đuričića?
- On je moj dobar drugar. Često se čujemo, pa se ispričamo i ismejemo, ali se ne viđamo zbog obaveza. To je bila nabudžena priča, zatvoren prostor, svakakvi ljudi…

Kakvi su ti dalji planovi?
- Za dve nedelje biće gotov spot koji sa snimila za duetsku pesmu „Karta svijeta“ sa Halidom Bešlićem, a u pripremi je još jedna pesma, za koju je tekst radio Dragan Brajović Braja. U planu je i mnogo nastupa.

izvor: kurir

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti