Rada: Jedva čekam da krenem jer sam sigurna da me željno čekaju ljubitelji moje muzike, ali i neko poseban

ZVEZDE GRANDA | 17/03/2014


Rada još nije dobila vizu i dozvolu za radni boravak u Americi, a pre petnaest dana trebalo je da odleti u zagrljaj dečku Momiru i počne turneju.

- Valjda će uskoro sve biti rešeno i nadam se da ću dobiti vizu. Od 1. marta stalno pomeraju rokove za po sedam dana. Jedva čekam da krenem jer sam sigurna da me željno čekaju ljubitelji moje muzike, ali i neko poseban – smešeći se rekla je Rada.

- Valjda ćemo 20. marta dobiti vizu i odmah sesti u avion. Trebalo je još 1. marta da budemo u Americi i da odavno počnem sa nastupima, ali kako nisam otišla na vreme sada ćemo morati sve da organizujemo na brzinu i svima koji žele da me čuju izađemo u susret. Znači da ću posao koji je bio planiran za dva meseca sad morati da odradim za jedan, jer od početka maja imam zakazane nastupe kod nas i u Evropi. Volim svoj posao i profesionalno se prema njemu odnosim, tako da ću bez obzira na nametnuti tempo dati sve od sebe da zabavim naše ljude koji žive tako daleko, kao što radim ma gde nastupala – ističe pevačica.

izvor: blic

Tagovi:

Kategorije: Najnovije vesti