Rada otkriva nepoznate detalje o svom životu

ZVEZDE GRANDA | 28/03/2014


Rada Manojlović, u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf otkriva potpuno nepoznate detalje o svom životu.

Poslednji put sam plakala zbog…
Retko plačem, a do sada je jedini razlog mojih suza bio žal za voljenim osobama i bićima (kao npr. pas), koji više nisu sa nama.

Najviše me nervira…
Nisam osoba koja se lako nervira, po tom pitanju sam veoma flegmatična, pa druge često nervira moja smirenost… A eto, šta bi mene moglo da nervira, pa na primer, kada sama sebi ugovorim previše obaveza, pa na sve kasnim i ne mogu da stignem.

Kada se ujutru pogledam u ogledalo, sebi kažem…
Zavisi, ako se nisam naspavala onda sam samoj sebi ružna i znam da mi tog dana ni šminka neće pomoći, ali kada sam naspavana, onda sam baš srećna i zadovoljna svojim odrazom u ogledalu, pomislim kako sam lepa bez šminke i kako izgledam mlađe, dođe mi da tako idem u neku emisiju.

Najčudniji san koji sam sanjala…
Jao, pa moji snovi su materijal za istraživanje i posmatranje (smeh). Nekada mi se desi period kad ne sanjam ništa čak godinu dana, a onda zaređam sedam dana svaku noć neke košmare, neke noćne more… Uglavnom sanjam nešto o čemu moja podsvest razmišlja dok sam na javi.

Imam strah od…
Letenja, mraka, starosti.

Najseksi deo mog tela je…
Noge, struk, oči, osmeh… Skromna sam vrlo (smeh).

Ljudi bi se iznenadili kada bi o meni znali…
Ovo mi je najteže pitanje. Mnogo volim da jedem, ne volim slatko, retko kad pojedem nešto slatko, ali baš retko. Omiljeni film mi je “Blistavi um”, pre toga naravno “Titanik”. Obožavam sport i sve sportove pratim. Ne pušim, ne pijem, evo skoro godinu dana ne pijem Koka-kolu, pijem samo običnu vodu. Takođe, ne pijem sokove, pogotovo ne kupljene… Omiljeno jelo mi je punjena paprika a la moja sestra Maja. Sve volim da znam, volim da budem svestrana i o svemu obaveštena, uvek se prekrstim kad uđem i izađem iz aviona i kad legnem da spavam i zahvalim se za taj dan. Zatim, obuzme me panika ako u stanu ili još gore, negde u hotelu u inostranstvu nema šta da se jede (smeh). Imam 55 kilograma vec 15 godina, visoka sam 174…

Kod muškaraca me obija…
Nezrelost, kada vidim da u nekim situacijama reaguju kako bih ja reagovala, ali pre 20 godina, kada mislim da su neke stvari odavno prevaziđene, a oni me svojim ponašanjem demantuju. Sve u svemu, odbija me kad se muškarac ponaša kao dete i to razmaženo.

Seksi pomagala koristim kad…
Ne bih o tome, ne mislim da je tabu tema, ali nemam tu slobodu da o tome pričam u medijima.

Omiljena destinacija za beg od stvarnosti…
Pa moje rodno mesto, naravno, pored tate se osećam kao dete bez obaveza, kao nekad… To me vraća u detinjstvo i prilično smiruje od haotičnog estradnog života.

Seksi đavolica sam…
Pa recimo da sam seksi đavolica na nastupima, a anđelica sam u svim drugim prilikama, haha, odnosno – uvek (trep, trep).

Seksi scene snimiila bih sa…
Ni sa kim! Ne bih uopšte mogla da snimam te scene, baš sam razmišljala pre neki dan o tome, divim se glumicama kako mogu da odglume tako nešto. Ja ne bih mogla, non stop bih se smejala, jer bi mi bilo neprijatno i ne bismo mogli da snimimo ništa (smeh). Ali, ako ćemo o tome koji glumci su mi privlačni, to su svakako od naših Dragan Mićanović, Vojin Ćetković, od stranih, pa… Nekada je Bred Pit bio neprikosnoven, a sada recimo Bredli Kuper i Metju Mekonahi.

Na sceni sam divlja, a privatno sam…
Privatno sam veoma smirena, ćutljiva, ne volim da držim glavnu reč. Često se gazde diskoteka pitaju, dok sedimo u bekstejdžu pred nastup, da li je sve u redu, da se nisam nešto naljutila kad stalno ćutim, pa kako ću ja odraditi nastup, da li ja to mogu, haha, ali to je moj način da se skoncentrišem, da ne trošim energiju i glas bezveze, pa posle to naravno na bini sve eksplodira iz mene i onda je svima sve jasno (smeh).

Prvi poljubac desio se…
Davno i bio je grozan, jedva sam čekala da se završi i da pobegnem glavom bez obzira haha… Ali, za sve postoji prvi put, niko se nije naučen rodio, čovek se uči dok je živ.

Nikada neću zaboraviti…
Koliko nam je bilo teško i koliko smo se tata i ja mučili da bih postala ovo što sam danas, odnosno, da bih ostvarila svoj san.

Trač koji sam o sebi pročitala i najviše me je iznervirao…
Bilo ih je, nije da nije… Poslednji put sam se jako uznemirila zbog svega što se pisalo o Milanovom i mom raskidu, oko cele te ujdurme i “proverenih informacija i pouzdanih izvora”, a nije se znalo ko više izmišlja.

Smejem se “kao luda na brašno” kad…
Uvek se smejem tako, haha… Kad mi je lepo, kad mi je nešto stvarno smešno, kad ne znam šta da kazem, odnosno znam, ali nije za televiziju, kad mi je neprijatno, kad se čudim šta neko priča u mom prisustvu, uvek se smejem, ali nije svaki osmeh isti naravno.

izvor: telegraf

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti