Radina šaljiva izjava i demanti: Malo sam se navukla na iglu

ZVEZDE GRANDA | 16/03/2014


Rada Manojlović izjavila je za emisiju „Glamur“ da je konačno zdravstveno mnogo bolje, međutim kada je htela da bude duhovita malo se zanela

–Sada da kucnem u drvo, grlo mi je u mnogo boljem stanju. Stalno sam bila nešto bolešljiva, promukla i prehlađena. Malo sam se navukla na iglu, našalila se Rada na to što je u poslednje vreme morala na infuziju kako bi ojačala imunitet. Nekima Radina šala nije bila smešna, a sa ovom izjavom lako se dolazi do naslovnih strana…

Rada Manojlović izuzetno žali što su mediji pogrešno protumačili njenu izjavu “Navukla sam se na iglu” ,i u izjavi za “Blic”, ističe da je samo htela na šaljiv način da kaže da su joj infuzije u nekoliko navrata podigle imunitet i dale snagu.

“Nikada nisam robovala niti jednom poroku, kao što su alkohol, cigarete, a kamoli igla, pogotovo ne na način na koji se to obično tumači u našem narodu.”, kazala je pevačica.

“Trudim se da živim život bez poroka, tačnije, ne dozvoljavam da budem zavisna od nečega i da je to nešto jače od mene”, zaključila je Rada za “Blic”.

izvor: blic

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci