Saša Popović kritikovao Amara Jašarspahića: Gile se mnogo uzvezdio i mora mnogo, mnogo toga da poradi u svojoj glavi

ZVEZDE GRANDA | 03/03/2014


je prilikom gostovanja u emisiji „Dvogled“, koja se emituje na Pink BH, pobedniku poslednjeg serijala „Zvezde Granda“ poslao nedvosmislenu poruku u vidu saveta, ali i kritike. On je za Amara Jašarspahića rekao da se uobrazio i uzvezdio, što može da ga košta i karijere ukoliko nešto ne promeni.

- Gile mora mnogo, mnogo toga da poradi u svojoj glavi da bi ostao zvezda kakva je bio odmah posle takmičenja, da bi zadržao tu popularnost. Odličan je pevač i mnogo dobar dečko, ali postoje neki faktori, ne želim sada da govorim o tome, koji mogu da mu naruše tu njegovu popularnost, a to je na nekom našem zajedničkom radu da to ispravimo i zadržimo ga na nivou na kom je.

Morate da shvatite jednu stvar, Gile je pobednik „Zvezde Granda“, jedini pravi Bosanac iz Federacije, musliman, evo da kažem, koji je pobedio usred Beograda, ali takvih kao Gile nadire u ovoj sezoni mnogo.

Verujte, imamo mnogo dobre dece, divne dece, i odličnih pevača u ovoj generaciji koja nam baš dolazi iz Federacije. Mnogo njih može da postane novi Gile – rekao je za Pink BH.

Da li će mladi pevač ovu prijateljski savet svog direktora ozbiljno shvatiti i poslušati ga ili će dozvoliti da ga ponese njegova instant slava, vreme će pokazati.

Inače, na estradi se uveliko priča da Gile nije u baš sjajnim odnosima sa članovima svog benda, prema kojima takođe nastupa kao zvezda.

izvor: kurir

Tagovi: , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci