Mirzin put od audicije do pobednika Zvezda granda – video

ZVEZDE GRANDA | 30/06/2014


iz Srebrenika u Bosni i Hercegovini pobednik je osme sezone takmičenja Zvezda Granda. On je osvojio stan u Beogradu i CD u izdanju Grand produkcije, a svojim glasom oduševljavao je žiri, a publika je svoju reč dala pošto je u superfinalu dobio više glasova od Milošem Vujanovićem.

Na audiciji Zvezda Granda Mirza se prijavio u Šapcu i odmah oduševio žiri. Predstavio s pesmom “Nikome ni reč” Dženana Lončara i bez mnogo dvoumljena prošao je dalje.

Žiri je uvek bio veoma iskren prema Mirzi, pa je u duelima dobijao kritike zbog odabira pesama, mada je uvek uspešno pobeđivao.

Bosanac nije izgubio nijedan duel i nije otišao u baraž. Bez imalo problema je oduvao svoje protivnike, a žiri je osetio da je Mirza vanserijski pevač i dao mu je mnogo komplimenata.

Pevao je i pesme Zdravka Čolića, a mnogi ga čak i porede sa najvećom eks-ju zvezdom Zdravkom Čolićem. Čak je i Zorica Brunclik prokomentarisala da liči na njega.

U finalu je briljirao pevajući pesmu Hari Mata Harija “Lejla”, s kojom je sarajevski pevač zauzeo treće mesto na Evroviziji. U toku eliminacija Aca Lukas ga je uporedio upravo sa Hari Varašanovićem i Zdravkom Čolićem i rekao da je on uzeo najbolje od obojice i da će biti bolji od obojice.

Za svoju pobedničku interpretaciju Mirza je izabrao “Čegre”.

izvor: kurir

Tagovi: , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci