Zvezde granda 2013-2014 finale – uživo: Pobednik je Mirza Selimović

ZVEZDE GRANDA | 29/06/2014


– uživo: Pobednik Zvezde granda je Mirza Selimović

Nakon dugotrajnog biranja kandidata na audicijama, a zatim devetomesečne borbe i prolaska u te dolaska u sam vrh takmičenja, uspešno je završena i osma sezona serijala Zvezde Granda. Superfinalisti su bili ili , a za pobednika takmičenja je ubedljivim glasovima izabran talentovani momak iz Bosne i Hercegovine, .

Bilo je napeto do poslednjeg trenutka, a kandidati su kroz svoje večerašnje nastupe pokazali da su se zasluženo našli među osam najboljih. Svi oni su bili potencijalni pobednici, a nakon što je po tri kandidata u dve faze napuštalo takmičenje, polako je bilo sve izvesnije ko će postati pobednik.

I na samom kraju, u borbi za titulu pobednika ostali su i . Takmičari su otpevali još po jednu pesmu, a posle pojedinačno izvedenih numera usledila je tradicionalna žurka u kojoj su superfinalisti naizmenično pevali po refren i strofu pesama koje su sami izabrali.

Dok su se glasovi sabirali, prisutni gledaoci u studiju, ali i pored malih ekrana imali su prilike da uživaju u spektakularnom nastupu Lepe Brene, koja je izvela nekoliko svojih najvećih hitova. A onda je usledio trenutak koji su svi sa nestrpljenjem iščekivali. Nakon devet meseci neverovatne borbe, Zvezde Granda su u osmoj sezoni dobile i svog pobednika!

izvor: svetplus

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti