Zvezde granda o favoritima Zvezda granda 2013-2014

ZVEZDE GRANDA | 25/06/2014


Ove subote na programu je finale osme sezone „Zvezde Granda“. Ostalo je samo njih osmoro koji će se pesmom boriti za naklonost publike i njihove glasove.

Kao što je poznato u finalu su , , Ljubomir Ljuba Perućica, , , , i , a mi smo proverili sa bivšim učesnicima ovog takmičenja ko su njihovi favoriti u sezoni koja je pri kraju.

otkrila je da su dvojica takmičara njeni favoriti u „Zvezdama Granda“ – i .

Milošu Brkiću glavni favorit je Subotičanin .
–Mislim da Bošnjak zaslužuje pobedu, a među favoritima su mi i i , istakao je Miloš za naš portal.

je otkrila za „Pulsonline“ ko su njeni glavni favoriti i zašto.
–Svi su fenomenalni pevači, ali ako baš moram da izaberem to su i Miloš Vujanović. Mislim da imaju dobru energiju i odlične glasove i sve što je potrebno za ovaj posao, rekla je Sarićeva.

je pružila podršku „zetu“ kako naziva Ljubomira Perućicu, jer je on u vezi sa njenom drugaricom i koleginicom Aleksandrom Prijović.
–Favorit mi je Perućica jer je talentovan i ima harizmu. Sviđa mi se i kako peva Mirza Selimović, a poželela bih sreću i Ajši Kapetanović, koja je ostala jedina devojčica u takmičenju, rekla je Čekićeva.

Perućicu podržava i .

takođe podržava Ljubu, ali i mladu Ajšu Kapetanović.

I ima podršku među koleginicama. On je favorit Katarine Grujić.
je moj favorit zato što je originalan među takmičarima po svom glasu i repertoaru. On je pravi narodnjak i to mi si kod njega sviđa, izjavila je Grujićeva za naš sajt.

ne želi da se izjašnjava o preostalim takmičarima.
–Nema veze što je ispala u poslednjem kolu, ali za mene je Tijana Milentijević već pobednik jer odlično peva bilo koji žanr muzike! – rekla je Todorovićeva.

izvor: pulsonline

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti