Zvezde Granda zbog velike treme bile na tabletama pred finale!

ZVEZDE GRANDA | 30/06/2014


Finalisti „Zvezda Granda” pred nisu mogli da obuzdaju uzbuđenje, ali ni tremu koja im je zadavala muke. Veći deo takmičara već danima je pio tablete za smirenje.

Najveća euforija uhvatila je Ajšu Kapetanović, koja ima samo 14 godina.

Devojčica iz Sarajeva ujedno ima najveću podršku svih takmičara, koji je gledaju kao sestru i hvale njen anđeoski glas. Ljubomir Perućica danima nije izlazio iz studija, gde je vežbao kako bi svaki ton bio tačan i kako bi svojom sigurnošću zapravo eleminisao tremu. Ništa manje uzbuđenje nije osećao ni Predrag Bošnjak, koga u Subotici već prepoznaju na ulici.

Stariji pevači su, Marku Gačiću, savetovali da popiju tablete za smirenje. Da nije lako naći se u finalu, svojim ponašanjem pokazuje i Mirza Selimović iz Srebrenika, koji je priznao prijateljima da noćima ne spava.

Bakir Turković iz Prijepolja pribegao je treniranju kao načinu koji mu odvlači pažnju od treme, za koju nije verovao da će ga obuzeti, jer je tokom dosadašnjeg takmičenja nije osećao, ali su se stvari promenile poslednjih nekoliko dana. Njihove savete poslušali su Miloš Vujanović i Mustafa Omerika.

Čelnici “Granda” su im danima davali korisne savete kako da izbegnu greške i drhtanje glasa, jer su svi oni kvalitetni i talentovani pevači. Oni su razgovarali sa njima i o popularnosti, koja ne treba da ih ponese, kako bi izgradili karijere na pravi način.

izvor: Alo

Tagovi: , , , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti