Mirza: Bio sam pokraden!

ZVEZDE GRANDA | 01/07/2014


Mirza Selimović iz Srebrenika je u finalu osvojio preko 130.000 glasova publike, čime je stao na tron pobednika.

Ppobednik ovogodišnjeg serijala, je već učestvovao na jednom bosanskom festivalu, na kom je zbog “pokradenih glasova” zauzeo drugo mesto.

“Tada su mi pokrali glasove, ali nisam sada bio skeptičan da se prijavim za Zvezde Granda, jer je ovo mnogo ozbiljnija produkcija od svih. Kada sam pre tri godine bio pokraden, to mi je bila velika škola i zato sam mnogo lakše prošao kroz sve ovo. Znao sam da će biti regularno, ali se nisam nadao pobedi, hteo sam samo sebi da dokažem dokle mogu da doguram”, otkrio je pobednik koji nije baš oduševljen što ga porede sa legendarnim Zdravkom Čolićem.

“Čolu sam upoznao pre dve godine u Tuzli, i to je veliki pevač i veliki gospodin, ali ne želim da budem ni u čijoj senci. Smeta mi to poređenje, jer imam neki svoj izraz i ne želim da budem kopija”, istakao je Mirza koji se opredelio za snimanje pop albuma. “To je moje opredeljenje i mislim da će ga “Grandova” publika prihvatiti, bez obzira što neće biti narodna muzika. Ako je nešto kvaliteno, a u isto vreme i komercijalno, to prolazi. Već sam snimio pesmu “Sto kafana”, koju će publika uskoro čuti.”

izvor: alo/svetplus

Tagovi: , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti