Zvezde granda koje ne kriju vezu od javnosti

ZVEZDE GRANDA | 19/07/2014


Pojedine javne ličnosti drže svoje partnere u strogoj tajnosti i daleko od kamera i fotoaparata, međutim ne i oni. Ova četiri mlada para često privlače veliku pažnju, a njima nije problem da razmene poljupce na javnom mestu.

i već nekoliko godina uživaju u romansi. Na početku veze su imali sitne trzavice, ali su ih brzo prebrodili i sada uživaju u stabilnoj vezi i čak žive zajedno.

i Boris Stamenković ušli su u vezu tokom učešća u petoj sezoni rijalitija „Farma“. Oni spadaju među retke „rijaliti“ parove koji su uspeli da prežive i u spoljnom svetu.

je svoju jaču polovinu pronašla među zvezdama „Granda“ – pevača Ljubomira Ljuba Perućicu. I pored brojnih saveta da ne eksponira svoju vezu kako bi uzeo što više ženskih glasova u „Zvezdama Granda“, on je odlučio suprotno i nije hteo da taktizira.

Andrija Aki Marković je prvi put svoju vezu sa bivšom modelsicom Ružicom Veljković otkrio na žurki našeg magazina „Puls“. Od tada uživaju u romansi i pored toga što je, kako je Ružica otkrila, ona izbačena iz grupe „Models“ zato što nije krila vezu sa Akijem.

izvor: pulsonline

Tagovi: , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti