Aki ostavio Modelsicu: Tačno je da Ružica i ja više nismo zajedno

ZVEZDE GRANDA | 19/08/2014


Andrija Aki Marković okončao je vezu sa članicom grupe „Models“ Ružicom Veljković nakon četiri meseca zabavljanja. Iako se nisu razdvajali i sve je delovalo kao početak duge romanse, pevač je odlučio da prekine, jer su se u poslednje vreme sve češće svađali.

- On ni najboljim drugovima nije rekao šta je dovelo do zahlađena i šta je pravi razlog raskida. Čini se kao da nešto krije, ali ne želi nijednu ružnu stvar da kaže o njoj. On je taj koji je raskinuo i prelomio, kaže da su oboje postali svesni da njihov odnos više nije isti i da su emocije zahladnele, ali je bilo samo pitanje dana ko će pokrenuti tu temu.

Dešavalo se da se čitavog dana uopšte ne čuju ili da razmene nekoliko kratkih poruka poslednjih nekoliko dana i da je njihov sadržaj više bio oficijalan. Malo mi ta priča „ne pije vodu“, jer je nemoguće da se tako lako ugasi ljubav o kojoj su donedavno brujali na sva zvona – ističe naš izvor blizak pevaču.

Kada smo Akija pozvali kako bismo potvrdili naše informacije, on nije bio raspoložena da detaljiše na tu temu.
- Tačno je da Ružica i ja više nismo zajedno i da smo raskinuli, ali o detaljima ću pričati kada za to dođe vreme i kada budem bio spreman. Razumite – rekao nam je pevač.

Ni Ružičine drugarice nisu ništa upućenije u to šta je pravi razlog njihovog raskida.

- Rekla nam je da više nisu zajedno, ali osim toga da su emocije između njih izbledele, ništa više nije želela da kaže. Sve nam je to malo bilo čudno jer su do pre 15 dana jedno drugom spremali iznenađenja i kovali njihovu ljubav u zvezde. U svakom slučaju, više se ne čuju i ne viđaju, ali verujem da će, kada sve malo prođe, ispričati šta se zapravo dogodilo. Navikli su jedno na drugo, pa joj je neobično što više nisu u kontaktu, ali dobro podnosi raskid za sada – kaže drugarica atraktivne Modelsice.

izvor: Alo

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti