Amar Gile usvojio šestogodišnjeg dečaka

ZVEZDE GRANDA | 27/10/2014


Amar Gile Jašarspahić usvojio je šestogodišnjeg dečaka Alena Spahića, koji sada živi u njegovoj porodičnoj kući u Kaknju.

Kako Kurir saznaje, mališan je godinu i po dana proveo u Domu za nezbrinutu decu u Zenici otkako su ga ostavili biološki roditelji.

- Nedavno sam posetio napuštenu decu u Zenici i Sarajevu i tad sam upoznao Alena. Pitao me je: „Mogu li ja ići s tobom“. Rekao sam mu da ću videti šta mogu da uradim. Onda sam otišao na nastup u Švajcarsku i, kada sam se vratio, svratio sam do diskoteke da vidim da li je sve u redu. Zatekao sam tog malog, koji me je čekao. Kazao mi je da je pobegao iz doma i da ne želi da se odvaja od mene. Nisam imao srca da ga vratim, ne znam šta mi se dogodilo. Pozvao sam Centar za socijalni rad i nije bilo nikakvog razloga da odbiju molbu da dečak ostane kod mene jer imam mesečna primanja. Kad nisam kod kuće, on brine o mojoj majci, koja se oporavlja od operacije – rekao je Gile za Kurir i dodao da Alen ide redovno u školu.

Inače, pobednik takmičenja „Zvezde Granda“ izvesno vreme je živeo sa devojkom Enom, sa kojom trenutno nije u vezi, pa se vratio kod svojih roditelja.

amar gile

izvor: kurir

Tagovi:

Kategorije: Najnovije vesti, Slike Zvezda granda