Aleksandra i Ljubomir oduševili Kragujevčane

ZVEZDE GRANDA | 09/11/2014


i imali su privilegiju da otvore sezonu kafanskog života u Kragujevcu. Vidno umorni, sa prehladom koja muči oboje, pojavili su se u najpopularnijoj kragujevačkoj kafani, direktno sa snimanja Grandovih emisija.

Blok balada, kojim su započeli svoj nastup, “umrtvio“ je prisutne, pa su, uz dogovor sa bendom, krenuli sa bržim ritmovima koji su podigli na noge sve prisutne koji su đuskanjem i pevanjem pratili nastup mladog para. Zbog virusa, koji ih je napao poslednjih dana, papirnate maramice bile su im obavezan rekvizit, ali ni kašalj i malaksalost nisu sprečili njih dvoje da bez pauze odrade svoj nastup.

Atraktivni par sve vreme je proveo zajedno, stojeći jedno uz drugo, pokazujući na taj način svima koliko se vole, a svoju ljubav pokazivali su tajnim znacima, osmesima, šaputanjem…

Posle nastupa, kratko smo pretresli aktuelna dešavanja sa mlađanim pevačima:

Rada Manojlović nedavno je otkazala tezge zbog zdravlja. Da li se vi, pevači, forsirate zbog novca, pa čak i po cenu zdravlja?
– Zbog zdravlja sam morala da otkažem jedan nastup pre neki dan, tako da mi na prvom mestu nije novac nego zdravlj , jer sam i večeras, kao i Ljuba pod virusom, a stoički smo odradili zakazani nastup – rekla je Aleksandra.

Kako tvoja ljubav s kolegom Ljubomirom Perućicom?
– Odlično! Iz dana u dan sve je jača! Preležali smo “dečje bolesti” u ljubavi, nema više ljubomore, kao kada smo proveravali jedno drugome mobilne telefone. Trenutno se udarički pripremamo za “Grandov festival” , gde ću izvesti pesmu Baneta Vasića, a za Ljubu pesmu priprema Braja – ispričala je pevačica.

izvor: svet

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti