Šaban radi pesmu za Darka, a Marina za Radu

ZVEZDE GRANDA | 29/11/2014


Ovog četvrtka, Kragujevčani, ljubitelji dobrog narodnjačkog, kafanskog zvuka, imali su priliku da uživaju u nastupu popularnog „Grandovog“ dvojca Darka Lazića i Rade Sarić. U Kragujevac su pristigli oko 21 sat, vidno umorni, jer su celoga dana snimali pesme za predstojeći „ Grandov festival“.

Praćena bendom „Posebno izdanje“, Rada je započela nastup baladama, da bi Breninim i Cecinim hitovima zapalila masu. U dekoltiranoj zelenoj bluzi, kratkom teksas šortsu, mamila je uzdahe momaka, a podatak da je sama, bez jače polovine, obradovao je mnoge.

Iskoristili smo njihovo prisustvo za kratak zajednički razgovor.

Oboje učestvujete na „Grandovom festivalu“. Ko su autori pesama?

Darko: Otkriću vam eksluzivno da mi pesmu radi „kralj narodne muzike“ Šaban Šaulić, biće to jedan težak narodnjak, po kojima sam poznat od početka karijere.
Rada: Meni pesmu rade provereni autorski tandem Marina Tucaković i Damir Handanović. Kao i Darkova, i moja pesma je prava kafanska.

Koliko si zadovoljan duetom sa Tanjom Savić?
Izuzetno. Naročito je popularna pesma u dijaspori, gde najčešće nastupam. Spot ima milionsku preglednost, tako da smo oboje još jače učvrstili svoje estradne poziicje duetom “

Šuška se da si morala prvo da popiješ viljamovku, da bi dobro otepavala pesmu za Festival?
Rada: Hahahaha…. Ja nikada ne pijem, ali su me autori zamolili da „zalijemo“ početak snimanja i uspeh pesme… Popila sam dva-tri gutlja, počela da kašljem i tražila litar vode. Snimanje je kasnilo dva sata, ali i to je deo posla.

Supruga Ana Sević u jednoj TV emisiji izjavila je da ćeš se možda oprobati kao modni kreator?
Darko: Kao model sigurno ne bih prošao (smeh), jer još treba da poradim na svom izgledu, ali volim lepo da se oblačim, pravim neobične kombinacije, pa je vrlo verovatno da će se to desiti.

Planirate li prošitrenje porodice ?
Darko: Polako, ne žurimo nigde. Za sada je bitno da se Ana polako vrati na estradnu scenu, ja da dobro prođem na festivalu, Lorena da poraste, pa ćemo nastaviti da širimo porodicu Lazić.

S obzirom na to da si manje zastupljena u medijima, sve tvoje fanove najviše će zanimati kakav je tvoj emotivni status?

Rada: Tačno sam znala da me to pitanje očekuje. Iskreno, vrlo sam komplikovana osoba. Treba puno vremena da se oslobodim i pustim nekoga da mi priđe. Volim atraktivne momke, koji vode računa o sebi (dok odgovara, pogled ide ka domaćinu Boži), kulturne, pametne. Završiću konstatacijom da sam solo i da je „ konkurs“ otvoren“.

izvor: svet

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti