Zvezde granda 2014-2015 (emisija 10 – uživo): Dalje su prošli Elvedina, Slađana, Biljana, Lejla i Valentina (22.11. – ženska grupa)

ZVEZDE GRANDA | 24/11/2014


Na velelepnu scenu “Granda“ i male ekrane Prve iz emisije u emisiju stižu mlade muzičke nade s namerom da je osvoje i postanu nove “Zvezde Granda“.

21.04 – Prva nastupa Aleksandra Rosić (26) i peva pesmu “Ja tebe nisam prebolela”. Dobija je četiri glasa. “Bolja je u strofama. Boli je grlo malo je promukla”, rekla je Snežana. “Ova devojka ima tremu”, rekla je Zorica. “Mnogo joj je falilo. Nije mi se dopao ni vibrato”, reklao je Šaban. “Devojka ima veliko tremu”, rekao je Saša. “S obzirom da je prva, želim da peva u baražu”, rekao je Bosanac. “Potpuno se slažem sa mišljenjem Ace Lukasa, mislim da treba da ide u baraž”, rekao je Aco i produkcija ju je pustila dalje.

21.12 – Dunja Popović (23) iz Obrenovac peva Alkatraz. Dunja je apsolvent Učiteljskog fakulteta. Snežana i Bosanac su odmah zaključili da je možda i bolja od Severine. Dobila je svih šest glasova.

“Fali joj Severinine erotike u glasu, ali zna da peva. Ja ću da glasam”, rekao je Bosanac. “Ona je druga Severina, možda je bolja od Severine u prvom delu”, rekla je Snežana.

21.18 – Anastazija Mitrović (18) stiže iz Niša, i peva “Kako da se pomirim s tim”. Ona je učestvovala u prošloj sezoni Zvezdama Granda i došala je do drugog kruga. “Malo je nesigurna, drma je trema, ali ima lepu boju glasa. Nije loša”, rekao je Bosanac. Anastazija je dobila svih šest glasova.

21.23 – Elvedina Šehić (23) iz Breze (BiH) peva pesmu Moja zakletvo. Dobila je svih šest glasova.

“Sve je bilo super, ne bih ništa tu dirala”, rekla je Zorica. “Ja sam odmah glasam jer otpevati onu prvu strofu je fenomenalno”, rekao je Aca. “Bilo je dosta propusta, dosta promašaja, ali sam mislio da si za baraž jer jedi. Sve je tu i tamo”, rekao je Šaban. “Bila si kreativna, dodala si nešto svoje i nisi oskrnavila pesmu”, rekla je Snežana, “Pravo dobro si to iznela”, rekao je Bosanac. “Bila si dobra, ljuljala si se u matrici”, rekla je Ana,

21.31 – Lejla Čaušević (21) iz Sarajeva peva pesmu “Crno i belo”, Kaliopi. Dunja je prošla u baraž, dobila je svih šest glasova već pred kraj prve strofe. Studira muzički akademiju.

“Mi smo malo zbunjeni”, rekao je Popović. “Maestralno si otpevala ovu pesmu. Oduševljena sam “, rekla je Ana, “Teška pesma”, rekao je Bosanac,. “Odlična je”, rekla je Snežana. “Predivno, sve lepo”, rekao je Šaban. “Ja sam mislila da je Kaliopi. Bila si odlična”, rekla je Zorica.

Saša Popović je prišao takmičarki i nešto je pitao a potom ju je čak i zagrlio. “Oni su mislili da si Makedonka, čuti, nemoj da im kažeš”, rekao mi je Saša.

21.38 -Milica Đorđević (17) iz Smederava peva pesmu “Isuse”. Milica nije dobila nijedan glas. “Ti si htela ali nisi uspela. Bilo je nesigurno i teško za tebe. Vežbaj još”, rekao je Aca

21.43 – Bojana Didanović (26) iz Obrenovca peva pesmu Imendan. “Dobro ga ona šije”, rekla je Snežana i dala svoj glas. Dobila je svih šest glasova. Bojana se rasplakala kada se video bim podigao. “Nisam očekivala. Nisam očekivala da ću se rasplakati, ja nisam takva”, rekla je Bojana pošto je prošla u baraž.

21.58 – Jadranka Marković (17) iz Smedereva peva pesmu “Te noći sam prevarila sebe”. Zorica joj je prva dala svoj glas. “Ovo nije glas za spas. Ovo je bila nagrada jer ovo prvo put da se izvodi ova pesma”, rekla je Zorica. “Meni je krivo i teško što nije ovo bolje uradila, malo bar bolje, ali ovo je bilo nekako ni blizu da bih ja glasao”, rekao je Šaban. “Nečisto, nema energije”, rekla je Snežana. “Nijedan triler nije otpevala”, rekla je Ana “Nismo mi socijalna ustanova, mora da se bolje spremi. Bilo bi sramota da sam pritisnuo taster zbog drugih takmičara”, bio je strog Bosanac. “Ja nisam socijalna ustanova, nego sam nagradila izbor pesme”, odbranila se Zorica. Produkcija je rekla ne.

22.05 – Pantelija Kočeva (20) iz Štipa (Makedonija) peva pesmu “Lepi moj”. Nije dobila nijedan glas i nije prošla dalje. “Šteta, bolećljiv sam za Makedonce. Brojao sam, trebalo bi da pevate naše pesme. 50 njih je pevalo pesme od Zorice i Snežane, i to samo po tri pesme od 100 hitova. Ti nisi među najboljima zato nisi prošla dalje, jer je ovo 12 put da neko peva ovu pesmu. Izgubili smo kriterijum. Malo šarajte, brate”, rekao je Aca. Pantelija se rasplakala iza scene.

22.11 – Amela Brdar (21) iz Sarajeva pevala je Cecinu pesmu “Vazduh tvoji dišem”. Nije dobila nijednu zvezdicu. “Što ne pevaš sevdah, a vi polažete audiciju i treba da pevate sa svojim pesmama. Nećete nas baš preveslati”, rekao je Bosanac. “Nemam ja ništa protiv sevdaha, ali biramo buduće zvezde, moderne pevače. Zar ne može neka novija pesma”, rekao je Aca.

22.20 – Slađana Dragojlović (24) iz Bijeljine (BiH) peva pesmu “kako da se pomirim s tim”. Dobila je svih šets glasova i prošla dalje.

22.24 – Jelena Mihajlović (20) iz Aleksinca peva pesmu “Imendan”. “Negde je božanstvene, negde”, rekla je Snežana. “Ma bolje peva nego ona što je prošla”, rekao je Šaban. Dobila je četiri zvezdice. “Ja sam čuo da ona zna da peva. Bila je malo niska, desi se”, rekao je Šaban. “Ako je neko falš celu pesmu, nek nam Bosanac obrazloži jer je on alegričan i ima odličan sluh”, “Devojk aima prelepu boju glasa. Na momente je padala, ali verujem da je matica bila niska. A budući da imamo lepezu kriterijuma, što joj ne bi dali šansu”, rekao je Bosanac. “Ja sam čula da mi se to ne dopada, nisam čula sam da zna da peva”, rekla je Zorica. “Ona je bila bolja od prošle, pa treba da pustimo i ovu”, rekao je Aca. “Svi imaju falšu, pa ako čujem falš neću pritisnitu”, rekao je Šaulić. “Ali uši su vas zabolele”, rekao je Saša. Produkcija je nije pustila dalje. “Neću udariti nijednom taster”, rekao je Šaban.

22.36 – Valentina Kuzmanović (13) iz Kruševca. Peva pesmu Bol do ludila, Marije Šerifović. Dobila je svih šest glasova i prošla dalje. “O kako je lepo čuti kada neko zna da peva. Mislim da bi ti i Marija pohvalila”, rekla je Snežana. “Ja odavno nešto bolje nisam čuo”, rekao je Aca. Odlično. “Kako si to dako divno donijela emocije. Milina je bilo gledati”, samo je rekao Šaban. “Odlično, bucko ti si perfektna”, rekao je Bosana. “Hvala ti što si nam priuštila ovo zadovoljstvo”, rekla je Ana.

22.55 – Biljana Sulimanović (18) iz Beograda peva pesmu “Mojoj majci”. Četiri godine je prvak izvorne muzike u Srbiji. Dobila je šest zvezdica i prošla je u baraž. “Ja bih rekao da u tvojo interpretaciji šta znači kad pevaš jednim potpuno drugim stilom nego original, Ovo je kosovsko pojenje, a pesma nije iz Kosova, a nije. Ti bi odmah mogla da na akedemiju”, rekao je Bosanac. “Savršeno, uživala sam”, rekla je Ana. “Ma savršeno, naježi me”, rekao je Šaban. Meni je stala knedla u grlu”, sve što je mogla rekla je Zorica.

23.03 – Alisa Salkić (20) iz Kalesije (BiH) peva pesmu Lepi moj. “Ovo je nisko kako peva”, rekao je Bosanac. Nije dobila nijedan glas i nije prošla dalje. “Uzimate teške pesme, i bilo bi prijatnije za naše uši. Žao mi je”, rekao je Popović. “Više neću nikad pevati ovu pesmu”, rekla je nasmejana Alisa.

23.10 – Mila Miletić (35) iz Paraćina peva pesmu Zlatni dan. “Divno barata glasom”, primetila je Snežana. Mila je prošla u baraž, svi su dali svoj glas.

23.16 – Bojana Radević (25) iz Kragujevca peva pesmu Srce gori jer te voli. Dobila je jednu zvezdicu i to Aca. “Joj što ja volim ovu pesmu. Ja stojim iza svog glasa, ne peva loše”, rekao je Aca. Produkcija nije htela da polemiše i odmah rekla ne.

23.24 – Baraž je počeo. Samo pet devojaka prolazi dalje.

Večera su se predstavile devojke, a samo pet je prošlo dalje: Elvedina, Slađana, Biljana, Lejla i Valentina, koja ima samo 13 godina, ali je oduševila i žiri i publiku koja je navijala za nju.

izvor: kurir

Tagovi: , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti