Jadranka o dečku, karijeri, estradi, svađama, druženju…

ZVEZDE GRANDA | 26/01/2015


važi za jednu od najskromnijih, ali svakako i najlepših Zvezda Granda. Svoj privatni život vešto je skrivala od javnosti, a za naš portal kaže:

“Jednostavno sam rešila da ne mešam svoj privatni život sa poslom i uspela sam u tome. U dugoj sam vezi, to mnogi znaju, međutim svog dečka nisam nikada htela da eksponiram, naravno, u dogovoru sa njim.”

Jadranka kaže da sve ima svoje vreme i da stvari u karijeri polako ležu na svoje mesto:

“Nikada nisam bila od onih koji na silu pokušavaju da budu u centru pažnje. Radim i radila sam mnogo. Postoje koleginice koje nije sramota da svakodnevno mole za medijsku pažnju, a ja nisam od tih. Sve dođe na svoje. Eto deset godina sam u Grandu i Saša Popović me je pozvao u svoju emisiju Narod pita onog momenta kada je on mislio da treba, ja tu ništa nisam potezala. Sada je počelo da se dešava svašta lepo oko mene, traže me.”

Jadranka važi i za pevačicu koja ne ulazi u svađe sa kolegama:

“Nikada se nisam svađala sa kolegama, nisam ja taj tip, sa svima sam u dobrim odnosima, ali realno i ne mogu da imam neka velika prijateljstva na estradi, jer za takvo nešto je potrebno vreme, a ja ga nemam kao ni moje kolege. Najviše volim da se družim sa Milicom Todorović, mada postoje još mnoge koje obožavam.”

Jadranka kaže za sebe da je spremna uvek da pomogne svima, a nekad joj nedostaje i vreme za to:

“Ne mogu da prežalim sebi što nisam pozvala Katarinu Grujić recimo, da je pitam kako je, jer mi je nje mnogo žao. Ne bih volela nikom da se desi ono što se njoj desilo. Međutim, nisam tražila njen broj jer sam se plašila njene reakcije, šta će pomisliti kada se bukvalno ni ne poznajemo.”

izvor: svet

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti