Mirjana: Ugradila bih silikone, ali se plašim

ZVEZDE GRANDA | 10/01/2015


Da li je teško probiti se na estradi kada počneš kao zvezda „Granda” budući da vas ima dosta?
– Ja sam imala sreće jer sam ušla pre tri-četiri godine, kad je bilo manje takmičara. U svakoj sezoni se, naravno, izdvoji neko, ali ima mesta i za ostale. Mislim da ima mesta za sve. Tu je i „Grand produkcija”, koja čvrsto stoji iza nas, tako da zasada nema nikakvih problema.

Jesi li očekivala da ćeš ispasti u prvom delu „Grand festivala”? Pomalo si bila razočarana. Da li te je to pogodilo?
– Prvo sam razmišljala da li da se prijavim na festival ili ne, a onda sam odlučila da ipak idem i da promovišem pesmu. Nisam sebi kao glavni cilj postavila ulazak u finale. Pesmu sam otpevala, a videćemo kako će proći kod publike, što je i najbitnije.

Da li smatraš da postoji neko ko nije zaslužio da prođe dalje, a prošao je?
– To veče kad sam učestvovala konkurencija je bila ogromna, pesme su bile veoma dobre. Bilo je teško. Ali bilo je još dobrih pesama, osim moje, koje nisu prošle u finale.

Koju pevačicu na estradi smatraš pravom konkurencijom?
– Nikoga ne smatram konkurencijom. Dobro je kad postoji zdrava konkurencija. Brena mi je idol. To je tako još od malih nogu, kad sam uopšte počela da razmišljam o tome da bih mogla da postanem pevačica kad porastem. Sećam se da sam je često imitirala, i u takmičenju sam pevala dosta njenih pesama.

Koji je najlepši deo ženskog tela?
– Ja najviše volim pozadinu ženskog tela. To volim da vidim na devojci – lepu guzu.

A šta ti se najviše dopada kod muškarca?
– Na prvi pogled – oči, osmeh i zubi. To me prvo privuče, a posle ću videti da li je inteligentan ili nije. Prvo mora da se nasmeje, da vidim da li ima lepe zube i mile oči. U stvari, padam na bebi fejs.

Da li u ljubavi, tj. u vezi, dominiraš ili pratiš?
– Teško pitanje… Pa kako sad to da kažem? Ja bih pre ovo prvo. Volim da dominiram, šta ću… takav mi karakter. Super je to sve dok god se ovaj drugi uklapa i dok god kod njega to pije vodu.

Da li bi povećavala grudi?
– Teško podnosim bol, a čula sam da posle intervencije devojke imaju baš jake bolove. Ali nikad se ne zna, možda mi odjednom dune, pošto sve tako rešavam… na bum, presečem, i to je to. Prvo dugo vagam, vagam, vagam, nikom ne pričam, i onda odjednom samo uradim, pa su onda ljudi zbunjeni i pitaju se šta mi se desilo.

Šta je tvoj najveći adut?
– Glas.

Ljubav ili novac? Šta stavljaš na prvo mesto?
– Ljubav! Ljubav prema novcu (smeh).

Imponuje li ti što se priča da imaš bolje noge i od Snežane Babić?
– Bilo bi glupo kad bih rekla da mi ne imponuje i da mi ne prija kad čujem takav komentar, a za dobre noge zaslužan je folklor, koji sam dugo godina igrala i tako ih oblikovala. Sada mi maserka održava noge, a tu su i zdrava ishrana i naravno genetika. Prija mi kompliment da imam dobre noge.

Koja je tvoja gola istina?
– Uuu, bolje da ne znate.

Nije valjda toliko strašno?
– Nije, šalim se. Mrzim isfolirane ljude, mrzim laž i licemerje. To mi je dno dna. Ja sam uglavnom iskrena, što i nije dobro u današnje vreme, ali to sam ja. Iskreno, pa kako god. Veliki sam borac za pravdu i to me mnogo nervira zato što se samo kidam, a najčešće ne mogu ništa da učinim. Kao mučeni Don Kihot, koji se bori s vetrenjačama – otkrila je u intervjuu za magazin Puls.

izvor: pulsonline

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti