Rada: Nikada nisam bila bolesna, dok mi je otac vodio karijeru

ZVEZDE GRANDA | 10/01/2015


izdala je dva mega hita, pesme “Glatko” i “Alkotest” koje su za kratko vreme postigla milionske preglede na Jutjubu, a pre toga preživela je pravu traumu zbog bolesti koju je preživela. Rada prvi put priča i odgovara na sva pitanja o Momiru, svađama sa koleginicama, bolesti….

Da li si se uplašila da nikad nećeš više zapevati?
“Naravno. U tim trenucima ti svašta prođe kroz glavu, prvo kriviš i sebe i sve druge što si uopšte došao u takvu situaciju, pa razmišljam. Mogla sam ovako, pa nije trebalo tako itd, ali nemam ništa od toga da se kajem. Kažem ti, na vreme sam povukla ručnu i preduzela mere da se zaštitim za ubuduće, a glas će mibiti ponovo u fantastičnom stanju i sigurno je da me nikad više nećete videti nemoćnu.”

Kako je tvoj otac reagovao kada je saznao da si bolesna?
“Tata se strašno zabrinuo, on meni inače, pre Zvezda Granda, dok mi je bio menadžer, nikad nije dozvoljavao da pevam pod prehladom. Ja se pod tatinim vođstvom nikad nisam razbolela, a pevala sam sedam godina pre Granda. Uvek je znao gde je moja granica, ali moja je greška što sam mislila da znam bolje i da mogu više… Više je nego očigledno da je tata bio u pravu i od sad samo njega slušam. Moram takođe da se zahvalim i Saši Popoviću, jer je razumeo moju situaciju i imam od njega maksimalnu podršku u tome da se izlečim do kraja. Zaista su mi svi iz Granda izašli u susret i gledaju da me što manje opterete nastupima u ovom periodu.”

je prvi put za SCANDAL! odgovorilana sva pitanja o Momiru, odnosu sa njim, svadbi, lošim odnosima sa njegovim roditeljima, odnosu sa Milicom Pavlović, svađama, planovima z budućnost, trudnoći…

izvor: scandal

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti