Rođenje sina učvrstilo je moj odnos sa suprugom

ZVEZDE GRANDA | 26/01/2015


Izvanredne glasovne mogućnosti Baneta Mojićevića dobro su poznate publici, koja ga rado sluša, a u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato” pokazao je i svoju nadarenost za glumu i imitaciju.

Velike promene u životu šarmantnog pevača nisu izostale ni na privatnom planu, ljubav sa suprugom Milicom u februaru krunisalo je rođenje sina Radoša, a par uskoro očekuje još jedno dete. Činjenica da je postao otac naterala ga je da promeni životne prioritete i ciljeve, a u 2015. godini spreman je za nove izazove koji će biti prvenstveno u vezi sa proslavom prvog rođendana sinu, kao i za novi album koji priprema.

Jeste li se nadali velikom uspehu kada ste prihvatili učešće u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”?
“Predosećao sam da će se nešto krupno dogoditi u mom životu, ali nisam znao konkretno šta i na koji način. I desilo se moje učešće u programu “Tvoje lice zvuči poznato”, koje je ostavilo jak utisak na mnoge, što me jako raduje.”

Početkom prošle godine postali ste otac, možete li zbog toga reći da vam je 2014. i najsrećnija godina do sada?
“U 2014. godini izdešavalo mi se mnogo predivnih trenutaka, kako porodičnih tako i profesionalnih. Tako da mogu reći da mi je najradosnija i najuspešnija godina do sada.”

Kako ste se vi i supruga Milica snašli u ulozi roditelja i koliko je Radoševo rođenje promenilo vaš odnos?
“Snalazimo se fenomenalno. Uigrani smo kao da već imamo nekoliko mališana. Rođenje Radoša nas je još više zbližilo i učvrstilo naš odnos. Sad imamo svoje carstvo o kome se brinemo i u kome uživamo.”

izvor: hello magazin

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti