Atina Ferari se hvali da je bila sa pola Zvezda granda

ZVEZDE GRANDA | 27/04/2015


Atina Ferari, plesačica i aktuelna učesnica rijalitija „Parovi“ tvrdi da je i dalje u vezi s Milanom Topalovićem Topalkom.

Ako joj je verovati na reč, recke je, između ostalih, lupila Darku Laziću, Saši Kaporu, Milanu Dinčiću Dinči, Dragom Domiću, Nemanji Stevanoviću, Slobodanu Vasiću i Miletu Kitiću, a fotografije s njima u znak sećanja objavila je i na svom Fejsbuk profilu.

- Ja sam još uvek s Topalkom u vezi, a pored njega bila sam s još nekoliko njih. Neki su polupoznati, neki su poznati, ali uglavnom sve moje fotografije koje ste videli a da sam na njima s pevačima – s njima sam i bila – rekla je Atina i dodala da s Darkom Lazićem nije išla do kraja.

- S Darkom sam se ljubila i vatala, ali nismo imali seks jer on nije moj tip. Ima tu još njih, ali neću sve da vam otkrijem, pričaćemo drugi put malo više – zaključila je Atina.

Za razliku od nje, prozvani pevači nisu bili voljni da otkrivaju ništa u vezi sa Atinom, nego su se čak i uznemirili otkud smo ih uopšte i doveli u taj kontekst.

:

Deset puta sam vam rekao da me ne zovete zbog toga. Ovim načinom komunikacije sa mnom postaćete izbrisani iz moje saradnje – naljutio se Topalko.

:

- Verovatno očekujete od mene da ću reći da je Atina jedna promašena osoba. Međutim, ja to neću reći jer svima je opšte poznato da je Atina retko intelektualna ličnost, prelepa žena, jedna tako načitana osoba s predivnim izborom reči složenim u retko dobru rečenicu – iskarikirao je .

:

- Atina poznaje mog burazera. To je bilo pre tri-četiri godine, kad smo se slikali, a ako je poznajem, nek crknem. Ja sam samo na Fejsbuku gledao njene ludorije – pravdao se Dragi.

izvor: kurir

Tagovi: , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti