Greška ili namera?

ZVEZDE GRANDA | 04/04/2015


je 25. marta pevala u jednoj beogradskoj kafani, a ovaj nastup reklamiran je plakatima koji su bili oblepljeni širom grada! Međutim, iako je na njima velikim slovima pisalo Vanjino ime, pevačica na posteru nije bila ona već .

Jeste da je Milica na spornoj slici plavokosa baš kao i Vanja, pošto je reč o editorijalu koji je radila za promociju pesme “Alter ego”, ali sa koleginicom iz Granda nema baš nikakve sličnosti da bi ih neko tek tako pomešao. Tragom ove informacije kontaktirali smo Milicu koja je bila veoma iznenađena.

“Znam samo da tog 25. marta nisam pevala u Beogradu i stvarno ne znam o čemu se radi”, bila je kratka Milica, dok je Vanja priznala da je upućena da se na posterima nalazi njena popularnija koleginica.

A KAKO JE TO OBJASNILA I DA LI JE NAMERNO STAVLJENA SLIKA MILICE PAVLOVIĆ MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA EKSKLUZIV KOJI JE SVAKOG PETKA U PRODAJI.

Novi EKSKLUZIV otkriva! Podvala: Vanja Mijatović svoje nastupe reklamira slikom Milice Pavlović! #vanjamijatovic #milicapavlovic

Posted by Svet on Saturday, April 4, 2015

izvori: svet

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Slike Zvezda granda