Milan o Radi: Nebitno ko je s kim i kada progovorio, ono što je važno jeste to da nikada nećemo biti neprijatelji jedno drugom

ZVEZDE GRANDA | 16/04/2015


u posljednje vrijeme bio je najaktivniji kao član žirija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”. No, nedavno je u žižu interesovanja dospio kada je izdao dva singla. Pisalo se i da je ovaj 28-godišnjak obnovio kontakt sa bivšom djevojkom Radom Manojlović.

- Prošlo je dosta vremena i stvari su se slegle. Nebitno ko je s kim i kada progovorio, ono što je važno jeste to da nikada nećemo biti neprijatelji jedno drugom – iskren je on.

Špekuliralo se da ima djevojku, plavušu koja je nepoznata javnosti.
- Ne volim da se bavim komentarisanjem tabloidnih naslova, ali, eto, kazat ću vam da nemam djevojku. Svako jutro volim da započnem na svojoj “Facebooku” gdje od fanova dobijam mnogo pažnje, podrške i ljubavi. Okružen sam porodicom i dragim prijateljima, tako da mi ljubavi ne manjka – nastavlja Stanković.

- Volio bih da jednog dana osnujem porodicu i imam dosta dječice koja trčkaraju po dvorištu. Siguran sam da bih ih potpuno razmazio – smješkajući se nastavlja on.

izvoer: expressmag

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti