Prijalo mi je da se na neko vreme sklonim od estrade i sada sam spremna da se ponovo vratim u mašinu

ZVEZDE GRANDA | 24/04/2015


, trenutno je aktuelna zbog učešća na drugom Pinkovom muzičkom festivalu, gde je predstavila pesmu “Prosjak”.

Ova emotivna numera u kratkom vremenskom periodu je uspela da osvoji publiku i za sada se nalazi u top pet pesama po pregledima na sajtu , a ujedno označava i njen povratak na muzičku scenu.

Ekskluzivno za Opera-17.com, Slavica je progovorila o mnogim stvarima o kojima je do sada ćutala!
- Dobro je poznato da ja nisam tip osobe koja želi da se promoviše po svaku cenu. Sve te priče su mi bile zabavne i smešne, ali nisam osećala potrebu da se oglašavam i objašnjavam šta je zapravo prava istina. Dovoljno mi je bilo da ja znam šta se zaista dešava i da uživam u svom životu – kaže Slavica, a zatim dodaje da joj je prijalo odsustvo sa scene.

- Zaista mi je prijalo da se na neko vreme sklonim od estrade i svega što me okružuje poslednjih deset godina. Nakon učešća u “Zvezdama Granda” desila mi se velika popularnost i mnogo sam radila. Snimila sam nekoliko albuma, brojne promocije u emisijama, ogroman broj nastupa i koncerata. Trebalo mi je malo predaha i sada sam potpuno sveža i odmorna da se ponovo vratim u “mašinu” – kaže Slavica kroz smeh.

Na festivalu je predstavila pesmu “Prosjak”, koja se po mnogo čemu razlikuje od ostalih pesama.
- Vidim da su reakcije sjajne i to me čini srećnom. Nisam želela da pošto-poto snimim pesmu, samo da bih se vratila na scenu. Čekala sam pravu numeru i momenat, da mi se slože sve kockice. Pesmu “Prosjak” sam čula prvi put pre godinu dana i odmah sam je osetila. Nedavno sam zvala Marinu Tucaković da pitam šta se desilo sa tom numerom, ona mi je rekla da sve vreme čeka mene. Sudeći po dosadašnjim reakcijama publike, napravila sam pravi izbor. Od festivala ne očekujem pobedu, meni je najbitni sud publike – završava Slavica.

izvor: opera17

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci