Vanja: Ja sam sve uvek plaćala sama, a kombinacija sa sponzorom mi je presela

ZVEZDE GRANDA | 17/04/2015


Vanja Mijatović (29) dobro je upoznala i drugu, manje lepu stranu pevačkog posla. Za razliku od većine koleginica ona sve sama finansira, ne juri sponzore i posle gorkog iskustva koje je imala sa sponzorom tvrdi da joj ne treba.

- Ja sam sve uvek plaćala sama i ponosna sam na to. A kombinacija sa sponzorom mi je presela pre nekoliko meseci kada sam snimila numeru “Košta me”. Zato mi ne pada na pamet da jurim sponzore jer to na kraju papreno košta. Čovek koji je hteo da mi bude sponzor samo mi je odmogao, upropastio mi posao i razočarao me – iskrena je Vanja.

Tražio je od vas nešto nepristojno?

- Uradila sam pesmu i spot i bila sam prezadovoljna rezultatom. Trebalo je da sponzor da polovinu novca, ali on je lagao, odlagao, razvlačio. Htela sam da vidim dokle će da laže, maže i priča prazne priče. Bio je običan prevarant. Zavaralo me je to što je već sarađivao sa nekim mojim koleginicama. Na kraju mi je pukao film, digla sam ruke od njega i sve sama finansirala. Ali, bilo je to pred početak letnje sezone, nije bilo vremena da se pesma izreklamira kako treba i sve je krenulo naopako. Objavila sam odličnu pesmu u pogrešno vreme. Koštalo je rada, truda, novca, živaca… Ali, bar više ne verujem onima koji pričaju bajke.

Vanja Mijatović

izvor: Pulsonline

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti