Brena prvi put o Tanji Savić: Imam utisak da njih slava toliko fascinira, da svi hoće da rade nešto po svom. Pa, neka probaju, svako ko želi da padne, moraš da ga pustiš da padne

ZVEZDE GRANDA | 22/05/2015


Folk pevačici, koja je karijeru započela u prvoj postavi Zvezda Granda, Tanji Savić, mnogi su prognozirali blistavu karijeru i poredili je sa najpopularnijim imenima muzičke scene regiona. Kako u poslednjih nekoliko godina profesionalno “luta”, nema novi album i učestvuje u mnogobrojnim skandalima, čini se da stvari nisu onakve kakve bi Tanja verovatno želela.

Njena mentorka, , za emisiju “Press Pretres” je, po prvi put, govorila o njenom slučaju.

- Sa svim tim devojčicama sam pokušavala da pričam kao neko ko ima mnogo iskustva, gde bi svaki moj savet zaista jako dobro došao. Majčinski savet, profesionalni savet, i jedno i drugo. Međutim, imam utisak da njih slava toliko fascinira, da svi hoće da rade nešto po svom. Pa, neka probaju, svako ko želi da padne, moraš da ga pustiš da padne! Kad bude krvavo i kad bude bolelo, onda se uvek vrate po savet. Ja sam tu za sve njih, devojkama puno toga mogu da kažem i da im puno toga objasnim. Ali to blještavilo i ludilo reflektora mnogo menja psihu, a ima onih i čiju psihu uopšte ne možeš da dovedeš u red. Od slave mnogi polude – rekla je .

izvor: srbija danas

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti