Ružica hoće da izađe iz Parova da strpa Akija u zatvor

ZVEZDE GRANDA | 20/05/2015


Ružica Veljković biće druga takmičarka Parova koja će iz vile u Zeminu otići u Palatu pravde. Naime, Ružici je uručen poziv da se kao svedok pojavi 28. maja kako bi pred tužiocem dala izjavu o nasilju Andrije Markovića Akija.

“Ukoliko Ružica izađe do tada, otićemo zajedno iz porodične kuće, ako ne produkcija će je pustiti da bude saslušana i ja ću ići da je vidim. Obe smo dobile poziv da se u slučaju protiv Akija, koji je mogao da mi ubije dete, pojavimo u svojstvu svedoka. Pošto je Ružica ušla u rijaliti, ja sam već dala izjavu pred sudijom dok će to ona učiniti uskoro.

Prvi put sam opravdala njeno odsustvo, sad nisam htela da odlažem da ne ispadne kako beži”, rekla je Ružičina majka Tatjana.

Na saslušanju je i ispitivan Akijev otac Dragan, koji je ujedno i njegov advokat.

“Pokušao je nasilje svog sina da opravda time što je insistirao da kažem da li se moja ćerka i posle te noći viđala sa njegovim sinim Akijem. On tvrdi da su se u Požarevcu videli još deset puta, ali ja mislim da su samo razmenjivali poruke. Za Akija sam čula da svašta priča o nama, ali mene to ne interesuje meni je bitno moje dete”, besna je Tijana.

Podsetimo, Ružica je u rijalitiju Parovi otkrila da ju je tukao i da je morala da abortira iako nije htela.

Inače, je demantovao sve navode Ružice Veljković, tvrdeći da je sve o batinama neistina.

izvori: kurir

Tagovi:

Kategorije: Najnovije vesti