Ružica oprostila Akiju: Odustala sam od tužbe – video

ZVEZDE GRANDA | 28/05/2015


Na suđenju, na kojem je Ružica Veljković, bila u svojstvu svedoka, još jednom je ponovljeno da ona odustaje od tužbe protiv Andrije Markovića Akija, kojeg je prijavila za fizičko zlostavljanje i maltertiranje policiji.

Isti iskaz koji je ispričala u policijskoj stanici, ponovila je i pred sudijom. Do detalja je ispričala o udarcima, vezivanju za radijator, maltretiranju. “Posle te prijave policiji, Andrija i ja smo se pomirili i nastavili vezu, tako da sam još tada povukla tužbu protiv njega”, kaže Ružica Veljković.

“Sada sam to ponovila pred sudijom. Ne želim da svedočim protiv njega. Mi smo, ipak, imali i lepih trenutaka, a to što se dogodilo, želim da zaboravim i verujem da će vreme sve zalečiti.”

Pošto je rekla da odustaje od tužbe, prišao joj je otac Andrije Markovića, koji je advokat i pružio joj ruku i zahvalio se.

Na pitanje sudije,da ukoliko tužilaštvo bude podiglo optužnicu protiv pevača, i ispostavi se da je kriv, modelsica ima pravo da traži novčanu odštetu, ona je rekla:

“Meni to nije potrebno. Mlada sam, zaradiću novac, karijera je tek ispred mene. A, ukoliko sud ipak odluči da meni pripadne neki novac, ja želim da to sve ide u humanitarne svrhe.”

izvor: svet

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci