Tanja je navodno odlučila da proda kuću?

ZVEZDE GRANDA | 12/05/2015


prodaje kuću koju je pre četiri godine počela da gradi u Velikom Mokrom Lugu. Kada je kupila plac na Zvezdari, pisalo da će u nekretninu uložiti čak 500.000 evra, ali kako smo saznali, ona taj novac sada ne može da izvuče, pa će je otuđiti ispod cene.

Pevačica je prinuđena da proda kuću za manje para nego što je njena realna vrednost zbog finansijske krize u kojoj se našla. Otkako se vratila iz Australije, Savićeva ne radi onim intenzitetom kojim je očekivala, pa je rešenje našla u hitnoj prodaji nekretnine na Zvezdari.

- Tanja je uz pristanak muža Dušana spustila cenu kako bi što pre našli kupca. Novac joj je i više nego potreban. Najpre da bi kupila stan u kojem će živeti sa porodicom, ali i da ima za svakodnevne potrebe – otkriva naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tanjom i Dušanom, ali su njihovi brojevi telefona poznati redakcijom ostali nedostupni. Poslali smo im mejl, ali nisu odgovorili. Pozvali smo njene roditelje u Radince, ali Tanjina mama Živana nije smela da razgovara sa nama.

nikada nije htela da otkrije gde se tačno u Velikom Mokrom Lugu nalazi njena kuća. Prema onome što je pričala pre početka gradnje, plan je bio da se napravi kuća sa tri sprata od 500 kvadrata i da svaka soba ima kupatilo. Pevačica je želela da u jednom delu kuće napravi i unutrašnji bazen, ali je ostalo nepoznato da li je sve ideje realizovala.

izvor: kurir

Tagovi:

Kategorije: Najnovije vesti