Tanja o napuštanju Srbije i džipsi luk haljini

ZVEZDE GRANDA | 08/05/2015


nekoliko meseci odsustvovala je sa domaće scene, kako bi se sklonila od brojnih skandala koji su se u poslednje vreme vezivali za njeno ime.

“Otišla sam baš da se odmorim od svega. Muzika, scena, mediji, uopšte mi nisu nedostajali, jer sam želela potpuno da se izolujem i da odem negde gde me niko ne zna i da se ponašam onako kako se ponašam”, rekla je Tanja u emisiji Exkluziv.

Nakon što je u tajnosti napustila Srbiju, ponovo su počele spekulacije da je Tanja otpuntovala jer je prevarila vlasnika jednog kluba u Doboju u kome je trebalo da nastupi i da je u Australiju pobegla sa tri hiljade evra.

“Naravno da ja to sebi ne bi dozvolila. Ima puno ljudi koji meni duguju novac, ali ja to ne gledam tako, vratiće kad budu imali. Ne volim ovu situaciju u kojoj ja moram da se pravdam, ali prosto, ne volim da me tako etiketiraju, kao osobu koja duguju pare”, iskreno je rekla pevačica.

***

ISPROZIVALA SAMU SEBE: Haljina je džipsi luk, prava je za mene

Pevačica je birala haljinu za svoj sledeći nastup i tom prilikom je isprozivala samu sebe. Dopala joj se bela haljina sa karnerima, a ona je imala zanimljiv komentar:

“Lepa mi je, malo mi je džipsi luk, onako za mene baš”

izvori: svetplus/kurir

Tagovi:

Kategorije: Najnovije vesti