Da li je Zorica otkačila Sašu zbog Anine guze?

ZVEZDE GRANDA | 22/06/2015


i prekinuli su prijateljstvo i saradnju zbog zadnjice Ane Nikolić, saznaje Informer.
Problem je nastao kada je Prva televizija, na kojoj se emituju “”, pustila prilog od dva minuta sa Zoričinog koncerta u Sarajevu, dok je pozadini atraktivne Paraćinke posvećena duplo veća minutaža!

- Kemiš je poludeo kad je video da je pevačici koja ima 40 godina karijere posvećeno dva minuta u prilogu, a zadnjici Ane Nikolić čak pet. On je to otvoreno i rekao Popoviću, jer su navikli da ne kriju jedan od drugog šta misle i šta im smeta. Kemiš mu je samo skrenuo pažnju da to nije korektan odnos prema Zorici, ali su se stvari potom otrgle kontroli – kaže naš sagovornik.

Čak i u SMS poruci poslatoj Saši Popoviću, koju je obelodanila “Grand produkcija”, vidi se da je Kemiš naglasio da Zorica više neće kročiti na Prvu:

“E sad je ovo naša odluka… i nadam se da ćeš nas razumeti i između nas ništa neće promeniti (ako ti to hoćeš-naravno), od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dok god si na TV Prvoj…”

Sukob se dodatno zahuktao kada je Popović najavio da će žiri u naredne dve epizode morati da ocenjuje i stajling i scenski nastup takmičara u muzičkom šou-programu.
- Brunclikovu je prvo iznervirao tretman na Prvoj televiziji, ali i u samim “Zvezdama Granda”, a zatim i ova informacija. Smatrala je da je takvo ocenjivanje podložno manipulaciji. Na primer neko može da dobije deset iz pevanja, a dvojke iz druga dva segmenta, pa da ga prešiša neko ko je dobio trojku za glas. Njoj je to bilo skandalozno i nije želela da učestvuje u tome. Kad je sve to saopšteno Saši, on se iznervirao i odlučio da je zameni Draganom Kojićem Kebom – tvrdi izvor.

Ana Nikolić je preko svog portparola za štampu poručila da se ne bavi sukobima na estradi.

izvor: infomer

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti